SUDAR VIŠE VOZILA NA SMEDEREVSKOM PUTU: Saobraćaj u potpunom kolapsu!

Autor:

Hronika

10.12.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do udesa je došlo kod Jablanice.

SUDAR VIŠE VOZILA NA SMEDEREVSKOM PUTU: Saobraćaj u potpunom kolapsu!

Foto: instagram.com/MojBeograd

Na Smederevskom putu kod Jablanice pre manje od pola sata desila je saobraćajna nezgoda u kojoj je prema nepotvrđenim informacijama učestvovalo više vozila.

Kako se vidi na fotografijama objavljenim na Instagram stranici moj_beo_grad_ više vozila je ulubljeno, a saobraćaj je potpuno u kolapsu u smeru ka Smederevu.

Republika

Foto: instagram.com/MojBeograd

 

Podsetimo, u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć oko 21 čas na raskrsnici Ulica Ruzveltove i kraljice Marije u centru Beograda, kada su se sudarili automobil i tramvaj u centru prestonice, tri osobe su lakše povređene. 

Na fotografiji objavljenoj na društvenoj mreži Instagram vidi se automobil koji je od silne udarca u tramvaj skoro ostao bez prednjeg dela vozila. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Na mestu nesreće bila je hitna pomoć, koja je povređene zbrinula na terenu, srećom tri osobe akše su povređene. Pored ekipe hitne bila je policija koja je obavila uviđaj, a kojim će biti utvrđeno kako se sudar dogodio, ako i ko je odgovoran za ovu nesreću.

Takođe, pre tri dana je na Trošarini došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali automobil i tramvaj. Hitna pomoć i policija su odmah reagovali i upućeni su na teren kako bi pružili neophodnu pomoć i sproveli istragu.

Dve osobe povređene su na Trošarini u sudaru tramaja i automobila oko 17.30 časova. Saobraćajna nesreća se dogodila na uglu ulica Vojvode Stepe i Save Miškovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading