ŽENA STRADALA U TOKU VOŽNJE? Strašne scene na Novom Beogradu - izgubila kontrolu, pa se zakucala u banderu, nije joj bilo spasa!

Autor: T.V.

Hronika

09.12.2023

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna pomoć je, nakon dolaska na lice mesta, mogla samo da konstatuje smrt.

ŽENA STRADALA U TOKU VOŽNJE? Strašne scene na Novom Beogradu - izgubila kontrolu, pa se zakucala u banderu, nije joj bilo spasa!

Foto: Printskrin/Youtube/Republika

Hitna pomoć na terenu

Tragična saobraćajna nezgoda dogodila se na Novi Beograd rano jutros, oko 8:00 sati, na uglu Vojvođanske i Dušana Vukasovića.

Prema rečima svedoka, žena koja je upravljala automobilom, marke Fiat Doblo, izgubila je kontrolu, skrenula s puta i snažno udarila u banderu.

Kako kažu, automobil Fiat Doblo prvo je naleteo na pešačko ostrvo a onda skrenuo na drugu stranu ulice, prenose beogradski mediji.

Hitna pomoć i policija su odmah pozvani, a dva lekara koji žive u blizini pritekli su u pomoć, ali, nažalost, nisu uspeli da spase život nesrećne žene.

Pretpostavlja se da je žena najverovatnije preminula tokom vožnje. Hitna pomoć je, nakon dolaska na lice mesta, mogla samo da konstatuje smrt, dok su nadležni organi sproveli neophodan uviđaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading