EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU! Prvo oglašavanje majke ubijene Vanje: "NE MOGU DA RAZUMEM ŠTO MI SE ŽIVOT PRETVORIO U PAKAO I DA JE MOJA PRELEPA DEVOJČICA U GROBU"!

Autor: MILKA MANDIĆ - MIHAJLO ŽILOVIĆ

Hronika

07.12.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov život me nije interesovao. Moj život su bili deca i moj posao. Bio je ostavljen na miru da bi i on mene ostavio na miru, kaže o bivšem mužu Zorica Gjorčevska.

EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU! Prvo oglašavanje majke ubijene Vanje: "NE MOGU DA RAZUMEM ŠTO MI SE ŽIVOT PRETVORIO U PAKAO I DA JE MOJA PRELEPA DEVOJČICA U GROBU"!

Foto: facebook

Nisam u stanju da pričam. Ja još ne znam zašto se ovo desilo. Još čekam epilog svega ovoga. Još mi nije jasno zašto se moj najnormalni zivot pretvorio u pakao - počinje ekskluzivnu ispovest za Republiku Zorica Gjorčevska, majka otete i svirepo ubijene Vanje Gjorčevski i sva rezignirana i utučena nastavlja.

- Meni je samo neshvatljivo kako je i zašto moja prelepa devojčica sada u grobu. Ja imam hroničnu bolest al se držim, bitno mi je samo da saznam istinu, a druga ćerka je trenutno bolesna, svi se nadaju da ce biti dobro. Molim vas,  previše vas molim da sačekate da  saznamo zašto se ovo desilo.

Zorica još ne želi da se izjašnjava o svom bivšem mužu, za koga i sada, kao i kad je prijavila otmicu ćerke, tvrdi da su bili u u dobrim odnosima.

Republika

Foto: facebook

Zorica Gjorčevska sa ćerkom i bivšim mužem

 

- Pa kažem da ništa ne znam. Meni je sve ovo nerealno. Ali mi smo razvedeni pet godina i ja ne znam šta je radio i sa kim. Bili smo u dobrim odnosima zbog dece. Nismo se svađali oko starateljstva, oko vaspitanjs, smeo je da ih vidi kad god želi ili kad god deca zažele - rekla je Zorica.

Dalje navodi da ne zna da li je njen bivši bio u kockarskim dugovima, jer mu se nije mešala u život.

- Ne znam i negov život me nije interesovao. Moj život su bili deca i moj posao. Bio je ostaven na miru za da on mene ostavi na miru. Kada i da smo pričali pričali smo o deci. Molim vas ne postavljajte mi više pitanja pošto i ja sebi postavljam mnogo pitanja zašto se ovo desilo. I čekam da saznam.

 

Kaže da je ne pitamo ništa za drugu ćerku i kako se ona nosi sa svime ovime. Neće da kaže ni koliko joj je godina.

- Nemojte da me pitate za drugo dete molim vas. Sada mi je najbitnije da nju zaštitim - kaže Zorica i kaže da ima najveće moguće poverenje u policiju.

Vanja Gjorčevska oteta je i ubijena 27. novembra, a medju petoro osumnjičenih je i njen otac. Ovo je inače prvo oglašavanje Vanjine majke od ubistva deteta.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nana

07.12.2023 18:47

Mogu misliti koliko kojekakvi 'novinari' kidisu zeni na telefon i vrata. Meni da pozvone pucala bih. Ako sta pise, mozda procitamo. Ako ne, nebitno. Saznacemo.