(VIDEO) ŠOK U "MAKSIJU": Dve lepotice pljačkaju kupce!

Autor: blic.rs

Hronika

13.03.2018

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadzorne kamere u "Maksi" marketu na Vračaru zabeležile su šokantnu pljačku.

RepublikaFoto: youtube.com/Republika
Pljačkašica za kojom traga policija

- Dve mlade žene uspele su da mi ukradu novčanik iz ranca u prodavnici u Golsvordijevoj ulici dok sam pazarila u odeljku za voće i povrće. Uopšte ih nisam primetila, a kasnije sam na sigurnosnom snimku videla da mi je jedna od njih uzela, dok je druga tu bila da pripogne i preuzme novčanik ako treba. Što je najgore, ovo nije prvi put da mi se tako nešto dešava - kaže sugrađanka Milica Miljković.

Kako objašnjava do pljačke je došlo prošlog utorka oko 14.30 časova. Snimak jasno prikazuje jednu ženu koja, krijući ruku iza šala, pokušava neprimetno da izvuče novčanik iz ranca žrtve.

- Uzele su "samo" novčanik, u kojem nije praktično bilo ni dinara, ali je tu bila vozačka dozvola, lična karta, Busplus kartica i bankovna kartica, koju sam odmah deaktivirala. Slučaj sam prijavila policiji, ali se ne nadam mnogo da će ih pronaći - iskrena je Milica.

Ona dodaje da srećom ništa drugo vrednije nisu mogle da ukradu, jer joj je mobilni telefon bio u džepu.

- Prodavačice tvrde da su nemali broj puta videle da lopovi kradu robu, ali da otimaju stvari od drugih kupaca retko - kaže šokirana žena.

Ipak, Milica izgleda nije imala sreće.

- Svaki dan pazarim u toj radnji, a ovo je drugi put da su me opljačkali kad sam išla tamo. Prvi put mi se to desilo u septembru prošle godine, kada su me vraćajući se iz prodavnice počela da prate dva momka i došla sa mnom maltene do kućnog ulaza. Kad sam krenula za ključevima njih dvojicu su mi prišla i srećom nisu uspeli fizički da me napadnu - priča ona.

Međutim, uspeli su da od nje iznude poveću sumu novca.

- Uzeli su mi sve što sam tada kod sebe imala od para, bilo je tu 50 evra i 8.000 dinara. I taj slučaj sam prijavila, ali počinioci nisu pronađeni - žali se sugrađanka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading