OTKRIVENO U KAKVOM SU ZAISTA ODNOSU BILI UBIJENA VANJA I NJEN OTAC! On nije bio nimalo pozitivan lik u porodici

Autor: Kurir

Hronika

04.12.2023

23:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandru Gorčevskom, ocu kidnapovane i ubijene Vanje (14), određen je pritvor do 48 časova, javlja TV Skopje1.

OTKRIVENO U KAKVOM SU ZAISTA ODNOSU BILI UBIJENA VANJA I NJEN OTAC! On nije bio nimalo pozitivan lik u porodici

Foto: printskrin/facebook/Aktuale.press

 Tužilaštvo ga sumnjiči kao saučesnika u slučaju ubistva njegove ćerke. Severna Makedonija je zavijena u crno nakon što je u nedelju uveče pronađena mrtva devojka za kojom se danima tragalo. Javnost je zaprepašćena saznanjem da je otac mogao biti saučesnik u ovom monstruoznom zločinu.

Sve se radi o ocu, koji, kao što znamo, nikako nije bio pozitivna ličnost u njihovim životima. On i Vanjina majka su bili razvedeni, njen otac, Vanjin deda, bio je direktor carine i imućan čovek negde 2002. godine. a sve je nasledila Vanjina majka. Kažu da ga je interesovao novac. Kako su znali tačno vreme kada Vanja ide u školu? Uhapšeni kažu da im je rekao. Pretpostavka je da nije znao da će Vanja biti sama. Tako svi ovde sumnjaju u očeve materijalne motive usmerene prema bivšoj ženi. Nije jasno zašto su ubili devojčicu ako su nameravali da ucene majku. Nešto mora da ima pošlo naopako. Veoma, jako je pošlo naopako kada je ubijena 14-godišnja devojčica“, kaže makedonski novinar za Kurir koji se inače bavi crnom hronikom.


Tragični događaj



Četrnaestogodišnja Vanja krenula je u školu u ponedeljak, 27. novembra, i tog jutra je napadnuta u hodniku zgrade, a zatim odvezena u nepoznatom pravcu. Njena vesela i pametna ličnost ostavila je dubok trag u srcima prijatelja, roditelja i nastavnika.



Spekulacije i sumnje



Zajednica je uznemirena i spekuliše o mogućim motivima ovog zločina. Postavlja se pitanje zašto je otac osumnjičen za ubistvo svoje ćerke i kakve materijalne motive je mogao imati usmerene prema bivšoj ženi.


Potraga i istraga



Nakon Vanjinog nestanka, hiljade policajaca uključilo se u potragu, pregledavajući kamera i elektronskih uređaja, pretražujući reku Vardar i podrumske prostorije. Majka je svakodnevno odlazila u policijsku stanicu tražeći odgovore, dok je javnost zainteresovana za ishod istrage.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milica

05.12.2023 11:02

Pa zar ne počinje nastava svima u isto vreme? A na osnovu udaljenosti od škole, može okvirno da se pretpostavi kad kreće od kuće, a mogli su i da je prate pre toga. To nije morao niko da im kaže.