SEĆAM SE POGLEDA UPLAŠENE DEVOJČICE IZ DRUGE KLUPE: Četvrta žrtva Koste Kecmanovića potvrdila pisanje Republike!

Autor:

Hronika

04.12.2023

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tatjana Stevanović teško ranjena nastavnica OŠ" Vladislav Ribnikar" pogođena smrtonosnim hicima na svom radnom mestu i dalje se nalazi j bolnici.

SEĆAM SE POGLEDA UPLAŠENE DEVOJČICE IZ DRUGE KLUPE: Četvrta žrtva Koste Kecmanovića potvrdila pisanje Republike!

Foto: privatna arhiva, tiktok/printscreen, facebook

U intervju koji je dala za " Kurir" rekla je da je doživela prekid kada je upucana, ali da se seća poslednjeg pogleda devojčice za koju je u bolnici saznala da nije izdržala .


- Prvo sam upucana u stomak. Odletela sam i pala... Onda je nastupio strahovit bol. Toga se dobro sećam, kao i uplašenog pogleda učenice iz druge klupe koja više nije među nama. Izgubila sam dah i pomislila – to je to. To je kraj - ispričala je nastavnica u prvoj izjavi za novine.


Iako nije imenovala devojčicu Republika zna da se radi o Mari Anđelković, sada usnulom anđelu koji se smejao od srca i bila omiljena drugarica mnogima iz razreda.
Izvor Republike je još u avgustu prepričao šta je ranjena nastavnica ispričala bliskim osobama u vezi sa tim.


- Ono čega se Tanja poslednjeg seća je pogled Mare Anđelković uvek nasmejane i druželjubive devojčice. Nastavnica ne zna ni da li je Mara gledala tražeći spas ili kada je upucana - ispričala je letos majka jedne od preživelih učenica VII2, za Republiku i Srpski telegraf.

Nastavnica Tatjana Stevanović i dalje se nalazi na klinici za rehabilitaciju u Sokobanjskoj ulici u Beogradu.


Ona  čeka operaciju ruke da joj odstrane metal koji menja kost, a treba da prođe osam meseci od operacije da bi se izvadila. Kuk joj posle ranjavanja nije odmah operisan već je srećom sam zarastao, ali ipak mora da se ugradi veštački, pa joj i ta operacija predstoji. 
Ono čemu se nastavnica Stevanović nada jeste to da je država penzioniše zbog okolnosti da ona više nije u stanju da bude predavač usled traume koju nosi. 


Njene kolege su pokrenule peticiju da Tatjana dobije nacionalnu penziju, a za nekoliko nedelja  prikupljeno je oko 15.000 glasova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading