UZNEMIRUJUĆE! PALICAMA PRETUKLI MUŠKARCA U NOVOM PAZARU: Jezivi napad odigrao se pred ženom i detetom žrtve! (VIDEO)

Autor:

Hronika

02.12.2023

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz prvog automobila izašla su trojica napadača sa palicama u rukama i krenula ka drugom vozilu

UZNEMIRUJUĆE! PALICAMA PRETUKLI MUŠKARCA U NOVOM PAZARU: Jezivi napad odigrao se pred ženom i detetom žrtve! (VIDEO)

Foto: twitter.com/@Pluton45873221

U naselju Drum u Novom Pazaru, na sred puta, dogodio se brutalni napad u kojem je muškarac pretučen pred svojom ženom i malim detetom. Snimak sa nadzorne kamere otkriva da je napad počeo kada je jedan automobil presekao put drugom vozilu kako bi ga zaustavio.

Iz prvog automobila izašla su trojica napadača sa palicama u rukama i krenula ka drugom vozilu. Nakon što su otvorili zadnja vrata, počeli su besomučno da udaraju muškarca koji je uspeo da izađe iz automobila. Napadači su nastavili sa brutalnim napadom, čak i kada je suvozač pokušao da napusti vozilo.

 

Žena i dete svedoci napada

U toku napada, sa zadnjeg sedišta automobila izašla je žena sa malim detetom. Ovo je dodatno uznemirilo situaciju i pokazalo koliko je napad bio nasilan i bezobziran. Sve ovo je snimljeno na nadzornoj kameri i predstavlja zastrašujući prikaz brutalnosti kojoj su svedočili ne samo žrtva, već i njegova porodica.

Nepoznat motiv napada

Nakon što su napadači završili svoj brutalni čin, vratili su se u svoj automobil i otišli sa mesta događaja. Motiv ovog napada zasad nije poznat, ostavljajući javnost u šoku i pitanjima o tome šta bi mogao biti uzrok ovakvog nasilnog čina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading