POVREĐENE DVE OSOBE NA PUTU KRALJEVO - VRNJAČKA BANJA: Stravična saobraćajka u selu Vraneši - punto završio u kanalu!

Autor:

Hronika

02.12.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od siline udarca „punto“ je završio u kanalu kraj puta, a ovom prilikom povrede su zadobili i vozač „punta“ i žena koja je upravljala „suzukijem“.

POVREĐENE DVE OSOBE NA PUTU KRALJEVO - VRNJAČKA BANJA: Stravična saobraćajka u selu Vraneši - punto završio u kanalu!

Foto: shutterstock

Ilustracija

U saobraćajnoj nezgodi, odnosno sudaru dva putnička automobila koji se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, dogodio danas oko 17 sati u selu Vraneši, na magistralnom putu Kraljevo Vrnjačka Banja nije bilo nastradalih, ali su povređene dve osobe i pričinjena je značajna materijalna šteta.

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je „fijat punto“, kraljevačke registracije, krećući se iz Kraljeva prema Vrnjačkoj Banji, naleteo na „suzuki“, vrnjačkih registarskih oznaka, koji je dolazeći iz suprotnog pravca pokušao da skrene na sporedan put.

Od siline udarca „punto“ je završio u kanalu kraj puta, a ovom prilikom povrede su zadobili i vozač „punta“ i žena koja je upravljala „suzukijem“. Oni su, kako saznajemo, preveženi u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde su i zbrinuti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading