BRAT I SESTRA IZMASAKRIRANI! Unuk ih sekirom brutalno ubio, otkriven neoboriv dokaz dvostrukog ubistva u Zmajevu!

Autor:

Hronika

01.12.2023

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počinje suđenju Marku P. koji je ubio babu i dedu u Zmajevu.

BRAT I SESTRA IZMASAKRIRANI! Unuk ih sekirom brutalno ubio, otkriven neoboriv dokaz dvostrukog ubistva u Zmajevu!

Foto: ST/Nikola Mutić

Marku P. (29) iz Zmajeva koji je u julu prošle godine ubio babu Zoru D. i dedu Dragana M., suđenje počinje krajem decembra, a antropološko veštačenje je završeno i predstavlja neoboriv dokaz na sudu protiv optuženog.

-  Na jednom snimku se vidi kako muškarac tog 5. jula 2022. godine oko 14 sati napušta kuću. Međutim, pojavljuje se šest sati kasnije i iz nje iznosi sekiru koju stavlja u "dačiju" Dragana Mihajlovića i odlazi. Završeno je veštačenje koje je pokazalo da ta osoba po svim karakteristikama na licu, telu i kretanju odgovara optuženom Marku. To će ujedno biti i jedan od dokaza tužilaštva u ovom dvostrukom ubistvu - kaže sagovornik blizak istrazi za Telegraf.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Dragan M. ubijen

Podsetimo, Marko P. uhapšen je 13. jula 2022. godine u šumi na Vršačkom bregu u Vršcu, ali sekira kojom je počinjeno dvostruko ubistvo nije pronađena.

Dvostruko ubistvo se dogodilo 5. jula, a policija je tela Dragana i njegove sestre od ujaka Zore našla sledećeg dana. Na njihovim telima su bile vidljive rane od oštog predmeta.

Republika

Foto: N. Mutić

Ubistvo u Zmajevu

Inspektori su odmah nakon zločina raspisali potragu za Draganovim unukom Markom P., a sumnja se da je motiv zločina koristoljublje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading