POKUŠAJ BIZARNE PLJAČKE NA BENZINSKOJ PUMPI! Pretio palicom i tražio novac - usledio ŠOK kada je radnik odbio da isprazni kasu!

Autor: T.V.

Hronika

01.12.2023

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

POKUŠAJ BIZARNE PLJAČKE NA BENZINSKOJ PUMPI! Pretio palicom i tražio novac - usledio ŠOK kada je radnik odbio da isprazni kasu!

Foto: Shutterstock

Hapšenje

Policija u Gradiški uhapsila je A.J zbog sumnje da je pokušao ukrasti novac iz kase na benzinskoj pumpi.

Naime, Policijskoj stanici Gradiška juče oko 20.45 je prijavljeno da je nepoznata osoba pokušala opljačkati radnika benzinske pumpe.

- Operativnim radom na terenu, policija je identifikovala i uhapsila muškaraca inicijala A.J koji se sumnjiči da je uz pretnju upotrebe sile držeći u ruci metalnu palicu od radnika zatražio da mu preda sav novac iz kase, što isti nije učinio, te se osumnjičeni udaljio u nepoznatom pravcu - saopšteno je iz PU Gradiška.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naredio da se protiv uhapšenog podnese izveštaj za navedeno krivično delo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading