UBIJEN RAZBOJNIK U SUVOJ RECI! Filmska krađa zlatare, u poteri ranjen policajac, četvoro uhapšeno!

Autor:

Hronika

30.11.2023

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pojačanoj akciji potrage za osumnjičenima za pljačku zlatare u Suvoj Reci, ubijen jedan razbojnik, a jedan policajac uhapšen.

UBIJEN RAZBOJNIK U SUVOJ RECI! Filmska krađa zlatare, u poteri ranjen policajac, četvoro uhapšeno!

Foto: RINA

Pljačka zlatare

U Suvoj Reci je 22. novembra došlo do pljačke zlatarske radnje iz koje je kako se procenjuje, odneta roba u vrednosti od 250.000 evra. Tokom pljačke je došlo do oružanog obračuna pljačkaša i policije i tom prilikom su ranjena dva policajca, koji nisu životno ugroženi.

Policijska akcija traganja za osumnjičenima za pljačku zlatare u Suvoj Reci je intenzivirana, pa je danas u Prištini, Kosovu Polju i Crnoljevu sprovedena akcija kontrole na sedam različitih lokacija, sa ciljem identifikacije i hapšenja osumnjičenih osoba, a u toj akciji je ubijena jedna osoba, četvoro je uhapšeno, a jedan policajac je ranjen.

- U toku policijske akcije, osumnjičeni je pucao na policajce direktno ugrožavajući njihove živote, pri čemu je policajac povređen. Policajci u samoodbrani bili su primorani da primene proporcionalnu silu, uspevši da neutrališu jednog osumnjičenog, dok su još četvorica osumnjičenih uhapšena. Do sada je broj uhapšenih dostigao sedam osoba, od kojih je jedna neutralisana, a za još jednom policija traga - navodi se u saopštenju iz direkcije policije u Prištini.

Policajacu ranjenom u akciji pružena je lekarska pomoć u Kliničkom centru u Prištini, gde je, prema prvim informacijama lekara, van životne opasnosti.

Policija ističe da osumnjičena lica imaju kriminalnu prošlost i da su umešana u krivična dela kao što su: ubistvo, razbojništvo, teška krađa, napad, pretnje, telesne povrede, prinuda, posedovanje oružja bez dozvole i drugo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading