(FOTO) MASAKR NA SASTANKU: Pucao u kolege, pa hteo da se raznese!

Autor:

Hronika

12.03.2018

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Programer Nebojša Stojilković (30) upao je jutro oko 11 sati naoružan u firmu u Ruzveltovoj ulici u Beogradu, u kojoj je prošle nedelje dobio otkaz, i hicem iz pištolja ubio jednog kolegu, drugog ranio, dok se treći spasao iskočivši kroz prozor! Nakon krvavog pohoda, Stojilković je otišao u svoj stan, gde je pokušao da se raznese plinskom bocom!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Branko Kanjevac preminuo od zadobijenih rana na licu mesta

Krvavi pir

Pucnjava se odigrala u firmi "Privredni savetnik za informacione tehnologije", u kojoj je Stojilković donedavno bio zaposlen. On je prošao pored jedne koleginice i uredno joj se javio, a potom upao na sastanak i na licu mesta usmrtio Branka Kanjevca (31) i ranio Marka Filipovića (36), dok je Igor Radenković (42) iskočio kroz prozor sa drugog sprata.

- Čim je ušao u kancelariju u kojoj se održavao sastanak, prišao je Branku i ispalio mu jedan hitac u glavu. Mladić je na mestu ostao mrtav. Zatim se okrenuo ka Marku i ispalio nekoliko metaka u njegovom pravcu - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

On dodaje da je tada nastao totalni haos. Zaposleni u zgradi su, čuvši pucnje, počeli da beže kako bi sačuvali živu glavu.

- Jedan od zaposlenih je skočio kroz prozor sa visine od oko osam metara i na taj način spasao sebi život. On je imao dosta sreće jer je prilikom pada povredio samo rame. Deo zaposlenih je pobegao u drugu prostoriju gde su se zaključali. Stojilković je prišao vratima i ispalio dva hica u njih, a potom je sa pištoljem u ruci mirno izašao iz firme - dodaje naš izvor.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Monstrumov stan nakon eksplozije plinske boce

Nakon toga, Stojilković je otišao u svoj stan u Ulici Vojvode Savatija na Zvezdari, u kojem je privatno živeo, i aktivirao plinsku bocu. U stanu je izbio požar, a on je u eksploziji teško povređen.

- Nebojša je najverovatnije iz pištolja pucao u plinsku bocu, koja je eksplodirala. Ubrzo su stigle vatrogasne ekipe koje su ugasile požar i evakuisale ostale stanare, a on je sa teškim povredama prevezen u Urgentni centar i lekari se bore za njegov život - kaže naš sagovornik.

Mirno odšetao

Dragoljub Lučić, koji radi nedaleko od firme u kojoj se desila tragedija, kaže da je video ubicu kako s pištoljem u ruci odlazi u nepoznatom pravcu.

- Jedna prolaznica je videla mladića sa pištoljem i utrčala u moju radnju vičući: "Hoće sve da nas pobije". Izašao sam i video ga kako se udaljava.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading