DETALJI PUCNJAVE U RUZVELTOVOJ: Ranjeni su u životnoj opasnosti!

Autor:

Hronika

12.03.2018

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava drama dešavala se jutros u Ruzveltovoj 55 kada je bivši radnik firme "Privredni savetnik za informacione tehnologije", Nebojša S. došao u kompanijske prostorije i otvorio vatru na prisutne.

RepublikaFoto: pixabay.com
Stravična pucnjava jutros u Beogradu

Tom prilikom život je izgubio Branko K., jedan muškarac je ranjen, a jedan povređen iskočivši kroz prozor tokom pucnjave. Napadač je nedugo potom u svom stanu izazvao eksploziju pokušavši da izvrši samoubistvo.

Napadač i jedan od povređenih nalaze se na odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra.

Iz Urgentnog navode da ne mogu da otkriju inicijale pacijenata, ali prema pretrpljenim povredama, u pitanju su napadač i jedan povređen iz jutrošnjeg incidenta.

- Obojica su u kritičnom stanju na intenzivnoj nezi - rekli su ta "Blic" iz Urgentnog centra.

Nebojša je danas bivšem kolegi Branku K. ispalio hitac direktno u glavu, usled čega je Branko i preminuo. U pucnjavi teško je ranjen i Marka F., za čiji se život lekari bore, dok je Igor R. u pokušaju da se spasi, iskočio kroz prozor, pri čemu je pretrpeo povrede karlice.

Nakon pucnjave, Nebojša S. se vratio u svoj stan u Ulici vojvode Savatija 3. On je u njemu izazvao eksploziju, još neutvrđenog porekla. Sumnja se da je ili aktivirao bombu ili pucao u plinsku bocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading