Identifikovano telo žene koja je skočila u Dunav kod Beške

Autor: Republika

Hronika

12.03.2018

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dunav je izbacio telo bugarske državljanke koja je pre nekoliko dana skočila sa mosta u Beški.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Telo koje je pronađeno u četvrtak u Dunavu, kod Krčedinske ade je Vere Ivanov Marinov (38) bugarske državljanke.

Iako se od momenta pronalaska beživotnog ženskog tela prepostavljalo da se radi o Bugarki, nakon završene obdukcije, utvrđeno je da je smrt kod ženske osobe nastupila utapanjem.

Radi se o sa svetlim očima, plavo-zelenim i smeđom kosom. Na sebi je imala firmiranu odeću. Na telu nema povreda, osim udarac u grudni koš, odnosno kao da je udarila u volan od automobila. Telo nije bilo duže od 2-3 dana u vodi. A danas je došla pogrebna služba iz Bugarske radi preuzimanja njenog tela, prenose beogradski mediji.

Da podsetimo, Vera je skočila u utorak, sa Bešćanskog mosta, koji se nalazi na auto-putu Beograd - Subotica.

Ona je prema rečima njene majke Margarite Šandau, koja je bila sa njom u automobilu “tojota”, prvo pokušala udarivši dva puta u zaštitnu ogradu mosta, da “ubije” i sebe i majku, izletela iz auta i skoča u Dunav.

Nažalost, za telom nastavnice Marijane Grahovac (40) iz Novog Sada, koja je “navodno” skočila sa mosta Slobode pre više od dve nedelje i dalje se traga. Međutim, iako je njen suprug Zoran Grahovac (46) prijavio da je ona skočila sa mosta, on je istog dana uhapšen zbog sumnje da je počinio teško ubistvo nad ženom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading