DRAMATIČNA SITUACIJA U ZRENJANINU - Evo kako je izbegnuta sigurna SMRT i to na benzinskoj PUMPI!

Autor:

Hronika

24.11.2023

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnja scena u Zrenjaninu

DRAMATIČNA SITUACIJA U ZRENJANINU - Evo kako je izbegnuta sigurna SMRT i to na benzinskoj PUMPI!

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ


Danas se dogodila nesvakidašnja scena u Zrenjaninu koja je mogla da se završi tragično, ali na svu sreću tragedija je izbegnuta.

Automobil koji se kretao ogromnom i neprilagođenom brzinom izleteo je sa puta pravo na pumpu. Radnik pumpe je u poslednjem trenutku uspeo da izbegne udar i sigurnu smrt.


Delovanje brzine



Očigledno je da je brzina bila glavni faktor u ovoj nezgodi. Automobil koji se kretao neprilagođenom brzinom može da prouzrokuje ozbiljne posledice po živote ljudi.


Srećan kraj



Iako je situacija mogla da se završi tragično, radnik pumpe je uspeo da izbegne udar, a na svu sreću, vozač i suvozač su napustili vozilo nakon nekoliko minuta, u blago dezorijentisanom stanju. Takođe, primećuje se da na automobilu nema velike materijalne štete.



Reakcija javnosti



Ova scena je izazvala veliku pažnju javnosti, a građani su izrazili zahvalnost što je tragedija izbegnuta. Takođe, postavlja se pitanje o odgovornosti vozača i neophodnosti poštovanja saobraćajnih propisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading