''NASTAVNICA ĆE BITI NAĐENA U KOMADIMA, NIJE ŠALA'': Muškarac pretio ženama, tužilaštvo podiglo optužnicu zbog UGROŽAVANJA bezbednosti!

Autor:

Hronika

22.11.2023

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optuženi je sa njima imao kontakt u vezi sa izlaganjem slika njegovog prijatelja iz Sarajeva u brčanskoj galeriji.

''NASTAVNICA ĆE BITI NAĐENA U KOMADIMA, NIJE ŠALA'': Muškarac pretio ženama, tužilaštvo podiglo optužnicu zbog UGROŽAVANJA bezbednosti!

Foto: youtube.com/printscreen

Policija Bosne i Hercegovine na terenu

Tužilaštvo Brčko distrikta podiglo je optužnicu protiv M.R. zbog ugrožavanja bezbednosti upravnice galerije S.Đ. i nastavnice A.C. iz Brčkog kojima je, kako ga terete, ozbiljno pretio.

Prema navodima optužnice, koja je i povrđena, on je 28. marta ove godine oko 19 časova u Brčkom poslao preteći e-mail upravnici galerije S.Đ. u kojem je napisao da za izvinjenje ona i nastavnica imaju rok od deset dana, pišu Nezavisne novine.

- U protivnom, znajte, A.C. (nastavnica) će u komadima biti pronađena, ti ćeš sami familijarni pakao proći. Imaš moj kontakt. Verujte da nije šala. Skupo ćete obe platiti. Izvoli na policiju kao i na sud na konto ove poruke. Znaj da te volim iskreno, onu d…. od A.C., mora crknuti pred mojim očima. 10 dana S., izvoli, sad ti i ja jako ozbiljno poslujemo. Na moju reč - napisao je optuženi, kako ga terete.

Kako je pojašnjeno, optuženi je sa njima imao kontakt u vezi sa izlaganjem slika njegovog prijatelja iz Sarajeva u brčanskoj galeriji, kojim nije bio zadovoljan.

- Izrečene pretnje su kod obe izazvale znatan i izražen osećaj straha i bojazni za vlastitu bezbednost, kao i članova njihove porodice, te promenu svakodnevnih dnevnih navika i kretanja - navodi se u optužnici.

Takođe se pojašnjava da je i pre godinu i po optuženi uznemiravao S.Đ. i pratio je po gradu, ometao raznim porukama putem društvenih mreža čak i kada ga je blokirala.

Osim toga i nastavnicu je, kako ga terete, u ranijem periodu takođe uznemiravao, pratio do škole u kojoj radi, a po njihovim prijavama, policija ga je upozorila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading