STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE: Medicinska sestra u pritvoru zbog trovanja muža!

Autor: blic.rs

Hronika

10.03.2018

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irena Š. (56) iz Horgoša, medicinska sestra u Opštoj bolnici u Subotici, nalazi se u pritvoru, pošto je obdukcijom i drugim nalazima utvrđeno da je 19. februara suprugu Ištvanu Š. (63) ubrizgala cijanid nakon čega je on preminuo. Njoj je određen pritvor od 30 dana.

Foto: pixabay.com
Žena hladnokrvno ubirzgala mužu cijanid/Foto: Ilustracija

U bolnici ne žele da komentarišu ovaj slučaj, a policija je saopštila da je ona uhapšena zbog sumnje da je izvršila krivično delo - ubistvo. Tereti se da je prošlog meseca svom suprugu, koji se nalazio u bolnici gde mu je medicinsko osoblje pružalo pomoć, ubrizgala cijanid.

Prema nezvaničnim informacijama Ištvan Š. je bolovao od više horničnih i drugih oboljenja i njegovo zdravstveno stanje je od ranije bilo narušeno zbog čega je već bio bolnički pacijent.

Kobnog dana, nakon prijema u bolnici, dok su mu lekari i tehničari pružali pomoć i uspevali da mu stabilizuju stanje, Irena Š. je ušla u tu prostoriju i dala mu injekciju. Čovek je ubrzo preminuo, a pošto su okolnosti bile sumnjive pozvana je i policija koja je obavila razgovor sa zaposlenima. Saslušana je i osumnjičena žena, ali je zbog lošeg psihičkog stanja brzo puštena.

Telo preminulog je poslato na obdukciju u Novi Sad, a prema nezvaničnim informacijama rađena je i analiza sadržaja šprica.

Gradom kruži nekoliko verzija događaja, kao i priča o odnosu bračnog para, a većina kolega osumnjičene tvrdi da je bila savesna medicinska sestra na Odeljenju ginekologije. U Horgošu niko ne želi da komentariše o ovom slučaju, a mnogi postavljaju pitanje odakle Ireni Š. cijanid i šta je moglo da je natera da na ovaj način okonča život svog muža.

- U šoku smo. Svašta se pričalo. Mnogi su verovali da mu je ubrizgala samo destilovanu vodu. Jako je nezahvalno nagađati. Samo ona zna istinu – kaže jedna od bivših koleginica osumnjičene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading