UHAPŠEN ŠAPIĆEV ČOVEK: Građevinski inspektor primao mito, a KUM gradio ilegalno!

Autor:

Hronika

10.03.2018

11:09 >> 12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijski službenici sa Odeljenja za borbu protiv korupcije, uhapsili su službenike građevinskog objekta na Novom Beogradu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Akcija policije za suzbijanje korupcije

Uhapšen je Nebojša Jovanović, građevinski inspektor i Marko Šćepanovć, inspektor Službe izvršenja, zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo primanje mita. Kako saznaje Republika, privedena je i Snežana Zec zbog postojanja sumnje da je izvršila delo davanje mita od 10.000 evra.

Sva tri lica su lišena slobode i određeno im je zadržavanje od 48 sati, a pored toga, biće podneta i krivična prijava protiv investitora i posrednika.

Kako Informer saznaje, Nebojša Jovanović je građevinski isnpektor koji je zajedno sa Aleksandrom Šapićem umešan u otimanje lokala vrednog 180.000 evra na Novom Beogradu. 

Naime, protiv Šapićev ispektora,  inspektora Borice Maljević Borice, vlasnika objekta Radeta Dedović  i šefa Službe za izvršenja GO Novi Beograd Vladana Čolović, podneta je krivićna prijava 20.11.2017, zbog zloupotrebe položaja.

Rade Dedović, inače, Šapićev kum nakon što je dobio Rešenje o obustavi radova od 14.03.2017. godine, od strane građevinskog inspektora Nebojše Jovanovića,  Borica Maljević i Rade Dedović, nastavili su sa izvođenjem radova na izgradnji novog objekta, sve dok objekat u potpunosti nisu izgradili, na na taj način su izvršili krivično delo koje im se stavlja na teret.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading