OČUHU MONSTRUMU KRISTIJAN GOLUBOVIĆ BIO IDOL? Kraljevčanin koji je pretukao sedmomesečnu bebu objavljivao slike sa bivšim robijašem, palicama i noževima!

Autor:

Hronika

11.11.2023

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj je, da podsetimo, otkriven slučajno i to prilikom vakcinacije i sistematskog pregleda deteta.

OČUHU MONSTRUMU KRISTIJAN GOLUBOVIĆ BIO IDOL? Kraljevčanin koji je pretukao sedmomesečnu bebu objavljivao slike sa bivšim robijašem, palicama i noževima!

Foto: Društvene mreže

Aleksandar K.

Kraljevčanin A. K. (20) koji se sumnjiči da je fizički zlostavljao sedmomesečnu bebu, inače svoju pastorku, na društvenim mrežama objavljivao je slike sa raznoraznim hladnim oružjem, a posebnu pažnju privukla je slika sa Kristijanom Golubovićem

- Ekipa se vraća stara, krećemo ponovo - piše na fotografiji sa Kristijanom dok u pozadini ide pesma iz filma "Južni vetar".

Republika

Foto: Instagram

 

Kako smo ranije pisali, on je poznat kao problematičan mladić, a dokaz za to su i fotografije sa bokserom, nožem, ali i palicom koje je objavljivao na društvenoj mreži.

Podsetimo, A. K. je, kako se saznaje proteklih nekoliko dana u porodičnom stanu, koristeći odsustvo svoje supruge, u više navrata fizički zlostavljao bebu.

- On je i kao mlađi imao problema sa zakonom, bio je problematičan i nekoliko puta je izbacivan i iz škole. Išao je u školu u jednom selu blizu Kraljeva, odakle je izbačen i prebačen u Kraljevo, a sve zbog nasilničkog ponašanja - kaže izvor i dodaje:

- Nije poznato da je bio nasilan prema majci deteta, a ranije je bio u vezama sa starijim ženama. Ova devojka nema ni 20 godina, verujemo da je razlog svega bila ljubomora što je njeno dete od nekog drugog čoveka, a ne njegovo.

Republika

Foto: Instagram

 

Majka je sa nasilnikom živela u vanbračnoj zajednici, a ona je kasnije i priznala da je njen partner, odnosno očuh bebe, naneo povrede devojčici.

- Bebu je majka dovela u Dom zdravlja u Kraljevu, u Službu pedijatrije. Medicinska sestra je otkrila da beba ima čudnu boju lica. Daljim pregledom primećena je asimetrija ramena. I odmah je prijavila da nešto nije u redu - kaže izvor iz kraljevačke bolnice.

Majka i beba su hospitalizovane u Beogradu, a osumnjičeni je odmah uhapšen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Stojan Jakovljević

11.11.2023 16:57

Kretenizam,za osudu.