TURSKI DRŽAVLJANI NELEGALNO RADILI NA IZGRADNJI BOLNICE: Hapšenje u Prokuplju - deset lica završilo u policiji!

Autor:

Hronika

10.11.2023

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeni turski državljani, po svoj prilici, prema prvim nezvaničnim informacijama, nisu imali radne vize.

TURSKI DRŽAVLJANI NELEGALNO RADILI NA IZGRADNJI BOLNICE: Hapšenje u Prokuplju - deset lica završilo u policiji!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Deset turskih državljana koji nemaju radnu i boravišnu vizu policija je pronašla u jednoj kući u Prokuplju. Oni su privedeni i trenutno se nalaze u policijskoj stanici u Prokuplju.

Kako je potvrdio vlasnik kuće u kojoj su pronađeni Slobodan V, on ih je prijavio, piše Rešetka.

- Kuću izdajem, ali već nekoliko meseci ne znam ko je u njoj, jer mi osoba koja je zadužena da ih prijavi nije dostavila podatke, a i ne plaćaju mi stanarinu. Pre tri nedelje sam inspekciji prijavio slučaj, ali niko nije reagovao, pa sam se jutros obratio i policiji. Uhvatili su ih na spavanju i jedan od njih nema ni pasoš - kazao je Slobodan V. vlasnik kuće u prokupačkoj Ulici Ive Lole Ribara, gde se nalaze turski državljani.

On dodaje da je i ranije iznajmljivao kuću, uredno sa ugovorom, licu koje dovodi građevinske radnike za rad u Prokuplju.

- Ja moram regularno da ih prijavim, ali sada je izmaklo kontroli. Nemam njihove podatke, ne znam ko spava, a ko ne, pa sam kao savestan građanin, prijavio slučaj policiji.

Radili na zgradi nove bolnice

Uhapšeni turski državljani, po svoj prilici, prema prvim nezvaničnim informacijama, nisu imali radne vize, a angažovani su kao građevinski radnici za radove na novoj bolnici, koja se gradi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading