PROGANJAO POZNATE, NA SASLUŠANJU SE UPIŠKIO: Policija širi istragu oko Nemanje Markovića

Autor:

Hronika

09.03.2018

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija istražuje da li je Nemanja Marković (25), bivši predsednik kluba foruma mladih Nove stranke Zorana Živkovića, koji se sumnjiči za reketiranje fudbalera Mihaila Ristića (23), proganjao još neke javne ličnosti!

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Nemanja Marković

Namestila mu devojka

Marković na svom Tviter profilu ima veliki broj fotografija sa poznatima, među kojima su političari, sportisti, pevači... Između ostalog, fotografisao se sa liderom Narodne stranke Vukom Jeremićem, bivšim predsednikom Borisom Tadićem, pevačem Šabanom Šaulićem, Jelenom Đoković, suprugom tenisera Novaka Đokovića, ali i mnogim drugima.

- Uvek se trudio da bude u društvu viđenijih i poznatih, a i sam se hvalio da je dobar haker, pa policija istražuje da li je svoje umeće i poznanstva koristio da iznudi novac još od nekog osim fudbalera koga je ucenjivao za fotografije na kojima je nag - kaže izvor Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: facebook.com/Nemanja Marković
Sa Đorđem Balaševićem

Živković omladinac uhapšen je u sredu, a na saslušanju u tužilaštvu priznao je da je Ristića ucenjivao za 5.000 evra i određen mu je pritvor od 30 dana. Do seks-afere je došlo nakon što je bivša devojka fudbalera kojoj je i slao fotografije na kojima je go odlučila da ih prosledi Markoviću.

Nakon Ristićevog iskaza znaće se da li će biti saslušana njegova bivša devojka, koja je Markoviću poslala sporne fotografije

- Marković je delimično priznao krivicu za reketiranje. Nevešto se branio da slike ne bi objavio, a bio je preplašen do te mere da se bukvalno upiškio u gaće. Sada se čeka saslušanje fudbalera, nakon čega će biti preduzete dalje radnje. Nakon Ristićevog iskaza biće poznato da li će njegova devojka kojoj je slao eksplicitne slike biti takođe saslušana - kaže naš izvor.

RepublikaFoto: facebook.com/Nemanja Marković
Sa Borisom Tadićem

Želeo u Tajland

Podsetimo, Srpski telegraf ekskluzivno je objavio prepiske između fudbalera i političara. U pomenutim porukama Živkovićev omladinac je sportistu ucenjivao rekavši mu da mu treba novac da bi devojku odveo u Tajland. Ristić, koji trenutno igra u češkoj Sparti u Pragu, nije se oglašavao povodom spornog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading