''SAMOZAPALIO SE''! Oglasili se iz GSP nakon što je autobus nestao u plamenu na Brankovom mostu!

Autor:

Hronika

27.10.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutros je došlo do požara na Brankovom mostu kada se autobus zapalio.

''SAMOZAPALIO SE''! Oglasili se iz GSP nakon što je autobus nestao u plamenu na Brankovom mostu!

Foto: Republika

Autobus GSP-a koji saobraća na liniji 704 rano jutros je izgoreo na Brankovom mostu, a iz JKP "Gradsko saobraćajno preduzeće" (GSP), kažu "došlo je do samozapaljenja".

- Jutros oko 7.15 na Brankovom mostu došlo je do samozapaljenja u zadnjem delu autobusa koji je saobraćao na liniji 704 - rekli su iz GSP za Blic.

Dalje navode da je vozač odmah zaustavio vozilo kako bi ga putnici napustili i upotrebio PP aparate.

- Nažalost, vatra se ipak brzo proširila. Zahvaljujući pribranosti i brzoj reakciji vozača, niko od putnika nije povređen.

Republika

Foto: Republika

Zapalio se autobus

Kako kažu, u pitanju je zglobni "Ikarbus" autobus star 10 godina, koji je sinoć prošao procedure redovnog pregleda tehničke ispravnosti i jutros regularno pušten u saobraćaj.

- Vatrogasne ekipe su ugasile požar. Vozilo na kojem je načinjena velika materijalna šteta dizalicom je odneto sa mosta i biće prebačeno u garažu gde će se obaviti detaljna analiza uzroka koji su doveli do samozapaljenja - navodi se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading