"ŽELIM TI DA NAĐEŠ SVOJ MIR, SA SVEVIŠNJIM!" Još jedna tragedija potresla dom Periša - Nenad pretrpeo još jedan gubitak VOLJENE OSOBE!

Autor:

Hronika

26.10.2023

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Periš je na svom Facebook profilu objavio potresan status u kojem se osvrnuo na gubitak svog sina i izrazio sućut povodom novog gubitka.

"ŽELIM TI DA NAĐEŠ SVOJ MIR, SA SVEVIŠNJIM!" Još jedna tragedija potresla dom Periša - Nenad pretrpeo još jedan gubitak VOLJENE OSOBE!

Foto: E-Stock

Nenad Periš, otac hrvatskog državljanina Mateja Periša koji se utopio u Savi u Beogradu u decembru 2021. godine, nedavno je izrazio svoju duboku tugu nakon gubitka još jedne voljene osobe.

Nenad Periš je na svom Facebook profilu objavio potresan status u kojem se osvrnuo na gubitak svog sina i izrazio sućut povodom novog gubitka. U svom statusu je napisao: "Dragi, Pero... Ova grozna i iznenađujuća vest me je jako potresla. Kolona dobrih ljudi, prijatelja, koji odlaze s ovoga sveta se nastavlja. Nadamo se da znamo gde… Želim ti da nađeš svoj mir u večnosti s našim Svevišnjim. Porodici i prijateljima iskreno saučešće."

- Dragi, Pero... Ova grozna i iznenađujuća vest me je jako potresla. Kolona dobrih ljudi, prijatelja, koji odlaze s ovoga sveta se nastavlja. Nadamo se da znamo gde…Želim ti da nađeš svoj mir u večnosti s našim Svevišnjim. Porodici i prijateljima iskreno saučešće - napisao je Nenad Periš u svom statusu.

Matej Periš je nestao u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine, a tragično se utopio u reci Savi. Njegovo telo je pronađeno kasnije, a toksikološke analize su otkrile prisustvo narkotika u njegovom organizmu tog kobnog dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading