Jezive pretnje ZORANOVOJ LJUBAVNICI: HOĆE DA JOJ ISKASAPE DETE da ne izraste u monstruma!

Autor: alo.rs

Hronika

07.03.2018

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Zoka Mitrović (32), ljubavnica Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog da je 2. aprila 2016. ubio suprugu Jelenu Marjanović (33) u Borči, prima pretnje smrću od nepoznatih ljudi, zbog čega živi u stalnom strahu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/facebook.com
Zorica Mitrović i dalje otvoreno podržava Zorana Marjanovića

Kako saznaje Alo, ona je pretnje počela da prima nakon Zoranovog hapšenja u septembru prošle godine, a prestale su da joj stižu početkom januara.

- Zorica je primila veliki broj pretećih poruka, od kojih je većina njih prijavljena u policiji. Jedna od njih, koja je upućena njenom sinu, glasi: "Kopile treba iseći na komade da ne izraste u monstruma!" Utvrđeno je da je jednu preteću poruku uputila žena. U ostalim pretećim porukama, koje je Zorica dobila, preti se njoj, ali i njenom maloletnom sinu - kaže izvor lista Alo.

Zoranu vodila grupu na Fejsbuku

Mitrovićeva je dugo vodila grupu podrške za Zorana Marjanovića:

- Pokrenula sam na Fejsbuku grupu "Podrška Zoranu Marjanoviću" i pokušala sam da ga odbranim od svakodnevnih napada i neistina. Posle nekoliko meseci smo se upoznali i tako je počela naša ljubav- rekla je Zorica.

Ona je negirala da je bila u vezi s njim pre nego što je ubijena Jelena Marjanovi

Sagovornik otkriva da su Zorici pretnje pristizale i na njen Fejsbuk profi l, te da ih je ona shvatila ozbiljno, pogotovo zbog straha za dete. Ona se od  tada stalno seljaka i menja mesto boravka zbog bezbednosti. Živi u stalnom strahu za sebe i svoje dete. Javlja se samo najbližim prijateljima i ljudima u koje ima poverenja, a i konsultuje se sa dvokatima. Živi sama sa detetom i svakog puta uplaši se kada joj neko pozvoni na vrata - otkriva izvor Alo.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zorica se neko vreme povukla od cele porodice Marjanović

On navodi da mu je Zorica, uprkos svemu, naglasila da će uvek biti podrška Zoranu Marjanoviću jer "veruje da je nevin".

- Zorica nikad nije živela u kući Marjanovića, a kako je pričala, upoznali su se preko Fejsbuka dok mu je davala podršku - navodi dobro upućen izvor.

On dodaje da je nakon Zoranovog hapšenja, posle Nove godine, ona iznajmljivala stan u Borči.

Detektivka Katarina Ostojić otkrila je za Alo prepisku, koju je imala sa nedavno sa Mitrovićevom, a koja se pretvorila u prepucavanje.

- U prepisci Mitrovićeva i dalje tvrdi da Zoran nije ubio Jelenu i svu krivicu svaljuje na izvesnog tajkuna! Napisala mi je na Viberu: "Za nekoliko meseci, a možda kada sve bude gotovo (oko ove nameštene priče), videćeš ko je taj tajkun. Onda se javi i meni da mi se izviniš, pa da pijemo kafu". Odgovorila sam joj: "Ma gle, izvini? Ne! Ne tebi, nego nikom. Sve je to moglo da se završi pre hapšenja Zorana". Ona mi je na to sve odgovorila. "Naravno jer Zoran nije ubio nikoga" - kaže Katarina.

U daljoj raspravi Zorica piše Katarini da je "ljudski i hrišćanski, oprostiti i izviniti se". Ja sam na sve to odgovorila: "Govorila sam vam da idete van i tražite nekog ko će vam pomoći". Na njeno pitanje: "Zašto vani?", napisala sam joj: "Pa, seti se svega rečenog". Međutim, ona je u poruci poručila: "Pusti te priče, bre. Policija zna sve" i stavila inicijale M. D. - kaže detektivka, koja je radi na slučaju ubistva pevačice "Granda".

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam

Iako se povukla u tešku ilegalu i kao da je u zemlju propala, Mitrovićeva ne prestaje da iz prikrajka brani Zorana.

- Zoran nije ubica i tačka! Samo je preplašen nasmrt i tačka, a samo deluje kao monstrum. Vidi se, bre, nešto što je montirano. Ovo je montaža - uverena je Zorica.

Kako Alo saznaje, Zorica se posle Zoranovog hapšenja distancirala od Marjanovića, a i podršku na Fejsbuku svela je na najmanju moguću meru. Ona i dalje održava kontakte s njima, ali manje, jer su je tako savetovali advokati. Sada pazi i šta piše jer se ranije dobro opekla - otkiva naš sagovornik.

Priznali ljubavnu vezu

Nakon Zoranovog hapšenja, Mitrovićeva je priznala u izjavi za medije da je u vezi sa Zoranom Marjanovićem.

-Uz njega sam srcem i dušom. Zauvek ću biti s njim i mnogo ga vo lim. Bila sam mu podrška od prvog trenutka. Zabolele su me neistine u medijima i rešila sam da otkrijem istinu - rekla je ona jesenas za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading