Istraga o pretnjama smrću Teodori Krsmanović: JELENINU SESTRU ČUVA POLICIJA

Autor:

Hronika

06.03.2018

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Krsmanović (19), sestra od strica ubijene pevačice "Granda" Jelene Marjanović (33), dobila je policijsku zaštitu nakon što je u stanici u Kragujevcu prijavila pretnje smrću!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Teodora Krsmanović

Nakon što je dobila anonimno upozorenje da može nešto da joj se desi, Teodoru obilazi patrola policije, koja će ubuduće hitno reagovati na svaki njen poziv.

Izvor: Pretnje smo ozbiljno shvatili, utvrđujemo ko bi i zbog čega želeo da naudi Teodori

Misteriozan poziv

Nepoznati muškarac je u subotu preko Vajbera pozvao Krsmanovićevu i rekao joj da je do njega stigla priča da joj se sprema ubistvo kako bi Zoran Marjanović (39) bio oslobođen optužbi za zločin u Borči. U strahu za život, Jelenina sestra je već sledećeg dana otišla u policijsku stanicu i prijavila slučaj.

- Muškarac koji živi u inostranstvu je pozvao Teodoru i posavetovao je da unajmi lično obezbeđenje ili

da se obrati policiji. Ona se, kako je izjavila, odmah konsultovala sa Nenadom Šipkom, direktorom Centra za forenzička istraživanja, koji joj je rekao da je ta priča o ubistvu stigla i do njega, pa joj je rekao da ide u policijsku stanicu - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Prema njegovim rečima, pretnje su ozbiljno shvaćene, a odmah po prijavi preduzete su mere bezbednosti kako bi se zaštitila Jelenina mlađa sestra.

- Ništa ne prepuštamo slučaju, reč je o ozbiljnim pretnjama koje su došle do različitih ljudi sa više strana. Policijska patrola će redovno obilaziti Teodoru, a reagovaće i na svaki njen poziv. Proveravamo ko bi i zbog čega želeo da naudio sestri pevačice "Granda" - dodaje naš sagovornik.

Manijak ubica

Kako je Srpski telegraf pisao, nepoznati muškarac je upozorio Teodoru Krsmanović i rekao joj da povede računa o bezbednosti jer je do njega došla informacija da bi mogla da nastrada na isti način kao i Jelena Marjanović. Nenad Šipka je objasnio da je taj čovek Jeleninoj sestri rekao da bi za slučaj ubistva pevačice "Granda" i za optuženog za brutalni zločin Zorana Marjanovića Teodorina smrt bilo najbolje rešenje jer bi se time skinula sumnja sa uhapšenog supruga.

RepublikaFoto: Privatna arhina

- U tom slučaju bi prošla teorija o manijaku ubici jer ovo ubistvo ne bi moglo da se poveže sa Marjanovićem, pošto se on nalazi u pritvoru - rekao je Šipka za Srpski telegraf.

Saslušanja u tužilaštvu

  • 16. OKTOBAR Vladimir i Miloš Marjanović odbili da svedoče
  • 23. OKTOBAR Iskaze nisu dali ni Zorica ni Uroš Marjanović
  • 30. OKTOBAR Saslušana Radisava Marinković iz Borče
  • 6. NOVEMBAR Iskaz dali policajci koji su tragali za Jelenom
  • 27. NOVEMBAR Saslušane Jelenina frizerka, drugarica i Janina vaspitačica
  • 29. JANUAR Saslušanje Milice Marjanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
JEDINO RESENJE

06.03.2018 13:12

Ispitano oko 2000 osoba ali ne i zena koja tvrdi da je ocevidac iznosenja Jelene u cebetu iz kuce a koja se javila kod Milomira Marica u jutarnju emisiju o cemu postoji snimak?Ako se zaista zeli da se ovo vec jednom resi onda bilo bi dobro da novinari istraze ovo,a ako ne onda cemo se i dalje zamajavati godinama.Amin.

Odgovori 11 0