Pevačicina sestra dobila uznemirujući poziv: UPOZORILI SU ME DA ĆU PROĆI KAO I JECA!

Autor:

Hronika

05.03.2018

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I sestri Jelene Marjanović preti ubistvo! Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Teodora Krsmanović (19), sestra ubijene pevačice u Borči, u subotu je primila zabrinjavajući poziv sa nepoznatog broja od osobe koja joj je rekla da joj preti smrt!

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Teoroda Krsmanović je dobijala uznemiravajuće pozive preko Vajbera

Upozorenje

- Teodora je u subotu pozvana sa njoj nepoznatog broja na Vajberu i osoba koja ju je pozvala upozorila ju je da se pazi jer je do te osobe stigla informacija da bi za slučaj ubistva Jelene Krsmanović Marjanović i optuženog Zorana Marjanovića bilo najbolje da Teodoru snađe ista sudbina kao i njenu sestru, kaže - Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja (CFI) i pravni zastupnik porodice Krsmanović.

Prema njegovim rečima, nepoznata osoba je navela da bi se ubistvom Teodore skinula sumnja sa supruga pevačice.

Zoranom, pošto se on nalazi u pritvoru - dodaje Šipka.

Pevačicina sestra Teodora Krsmanović potvrdila je ove strahovite navode i navela da se ne oseća sigurno povodom upozorenja koje je dobila.

- Nije mi svejedno. Ići ću u policiju da ih zamolim da pošalju nekog da bude u mojoj blizini, da me prati povremeno. Zvaću i Više javno tužilaštvo u Beogradu i njih obavestiti o ovome - kaže Teodora.

Osim anonimnog poziva na Vajberu, ona je slično upozorenje dobila i od rođaka iz inostranstva.

- Do mojih rođaka je dvaput iz Srbije stigla priča da bi Zorana oslobodilo svake presude i optužbi to kada bi se meni nešto desilo. Na taj način bi se potvrdila priča o nekom manijaku koji je ubio Jecu, pa sada i mene, a da pritom nije Zoran jer je on u pritvoru - kaže Krsmanovićeva.

RepublikaFoto: facebook.com/teodora.krsmanovic
Teodora sa pokojnom pevačicom Jelenom Krsmanović

Pevačicina sestra dodaje i da joj je rođak tokom razgovora skrenuo pažnju na jedan detalj.

Predskazanje

- Rođak me je pitao i za onaj kolac koji je bio postavljen na Jecinoj spomen-ploči i da li sam ga videla. Ja sam rekla da nisam, nakon čega mi je on na telefonu pokazao i pitao: "Znaš li šta to znači? To znači još jedna žrtva u porodici - rekla je Teodora.

Podsetimo, marta prošle godine nepoznate osobe ostavile su zašiljenu drvenu letvu naslonjenu na spomen-ploču sa likom Jelene Krsmanović, koja je postavljena na mestu gde je pevačica ubijena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading