UBISTVO NA VIDIKOVCU POVEZANO SA LIKVIDACIJOM U NANI?!

Autor: Blic, Republika

Hronika

04.03.2018

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petru Arsiću (38), zvanom Peka, ubijenom u utorak ispred kafića "Luna 3K" na Vidikovcu, ubica je cev pištolja stavio u usta i pucao, piše Blic.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Petar Arsić

- Koliko je egzekutor beskrupulozan, svedoči to da kada je povukao okidač metak je Arsiću prošao kroz lobanju i razneo mozak - kaže sagovornik upoznat sa istragom.

U međuvremenu, policija traga za 22-godišnjim S. Đ. sa Vidikovca za koga se veruje da je ili povukao oroz ili da je u momentu zločina bio sa atentatorom.

- Još se radi na identifikaciji muškarca koji je bio s njim u društvu kada su ušli u kafić u kome je bila žrtva. U ovom trenutku ne može se sa sigurnošću utvrditi ko je od njih ispalio smrtonosni hitac, jer nije nađen ni pištolj iz koga je ubijen Arsić - napominje sagovornik “Blica” povezan sa istragom.

Tek posle hapšenja S. Đ. i muškarca koji je bio s njim u društvu, istražitelji će moći da utvrde i motiv ove egzekucije. Za sada se pretpostavlja da je u pitanju neki neraščišćen račun u kriminalnim poslovima.

NAVIJAČI ILI DROGA?

Iako Petar Arsić do sada nije hapšen zbog trgovine drogom, ne odbacuje se mogućnost da su ga narkotici stajali glave, ili možda neki sukob unutar navijačke grupe Rada, kojoj su i žrtva i S. Đ. bili bliski.

 Proveravaju se svi poslovi, kontakti u poslednje vreme i ubijenog i mladića koji se dovodi u vezu sa ovim zločinom. Verovatno da su im se negde interesi poklopili i da je izbio sukob među njima - konstatuje izvor.

Za Arsićem se, inače, tragalo zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških povreda. Pre toga dva puta je osuđivan i to na više od pet godina zatvora zbog razbojništva i teških krađa.

S. Đ. se dovodi u vezu sa brojnim krivičnim delima. Dovodio se u vezu i sa grupom bliskom Aleksandru Savkoviću (28) koji je ubijen u decembru prošle godine ispred kultnog kluba “Nana” na Senjaku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading