MRAČNO OTKRIĆE!Telo nestalog Radovana pronađeno u RUDNIKU koji je često pominjao!

Autor: Rina

Hronika

03.10.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan kraj potrage za Radovanom Selakovićem iz sela Seništa kod Nove Varoši obeležila je njegova smrt, koja je duboko potresla lokalnu zajednicu.

MRAČNO OTKRIĆE!Telo nestalog Radovana pronađeno u RUDNIKU koji je često pominjao!

Foto: RINA

 Radovan Selaković, čiji je nestanak prijavljen krajem avgusta, pronađen je mrtav u napuštenom rudniku magnezita, oko deset kilometara udaljenom od njegove kuće. Ovo tužno otkriće je rezultat napora rudara iz Resavice, koji su pritekli u pomoć nakon što je Radovanova sestra izrazila sumnju da je on okončao svoj život u tom rudniku, gde je radio u prošlosti, a često ga je spominjao u poslednje vreme.

Radovan Selaković nestao je 31. avgusta, nakon što se vratio kući sa proslave u Užicu zajedno sa svojim komšijom. Njegov nestanak prijavila je upravo njegova zabrinuta sestra Cana, koja nije uspela da se čuje s njim telefonom.

 

Policija je brzo reagovala i organizovala potragu za njim, koja je uključivala i lokalne lovce iz Nove Varoši, koristeći specijalni dron za praćenje ljudi i tela. Nažalost, svi napori nisu davali rezultate sve dok se nisu pridružili rudari iz Resavice. Oni su, uz veliku hrabrost, odlučili da pomognu u potrazi i našli Radovanovo telo na oko 150 metara od ulaza u napušteni rudnik magnezita.

Ovaj tragičan događaj duboko je potresao lokalnu zajednicu i ostavlja tužnu prazninu među Radovanovim najbližima i prijateljima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading