MOPEDOM POKOSIO DEVOJČICU PA POBEGAO SA LICA MESTA: Paraćinska policija identifikovala vozača dvotočkaša!

Autor:

Hronika

27.09.2023

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletni vozač je upravljao mopedom bez vozačke dozvole i sa neprepadajućim registarskim tablicama, što je potvrđeno tokom provere.

MOPEDOM POKOSIO DEVOJČICU PA POBEGAO SA LICA MESTA: Paraćinska policija identifikovala vozača dvotočkaša!

Foto: RINA

Policija na terenu

Policija u Paraćinu je uspela da identifikuje šesnaestogodišnjeg vozača mopeda koji se sumnjiči da je sinoć u centru grada udario sedamnaestogodišnju devojku van pešačkog prelaza, a zatim pobegao sa mesta nesreće.

Na sreću, devojka je prošla samo sa modricama i lakom povredom potkolenice, pa je nakon pružene medicinske pomoći u Urgentnoj službi Opšte bolnice u Paraćinu puštena na kućni oporavak.

Maloletni vozač je upravljao mopedom bez vozačke dozvole i sa nepripadajućim registarskim tablicama, što je potvrđeno tokom provere.

Zbog ovih dela, protiv šesnaestogodišnjaka biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično dela ugrožavanje javnog saobraćaja, nepružanje pomoći povređenoj osobi u saobraćajnoj nesreći i posebnog slučaja falsifikovanja.

Prema pisanju "Novosti", tinejdžer koji je pokušao da pobegne sa mesta nesreće je identifikovan iste večeri, zahvaljujući očevidcima i građanima koji su ga sustigli nakon što je napustio moped tokom bekstva. Oštećeni motocikl, sličan skuteru, ostavljen je ispred policijske stanice u Paraćinu tokom prepodneva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading