EVO OD ČEGA JE PREMINULA SRPKINJA NA KRITU: Počasni konzul Srbije: Lekari kažu da je srčani udar!

Autor:

Hronika

18.09.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikos Papadandonakis, počasni konzul Srbije na Kritu, u razgovoru za Republiku kaže da je obdukcija devojke (32) iz Srbije, koja je preminula na Kritu, gotova, ali da izveštaj još nije završen, kao i da su mu lekari u nezvaničnom razgovoru rekli da je devojka najverovatnije umrla od srčanog udara.

EVO OD ČEGA JE PREMINULA SRPKINJA NA KRITU: Počasni konzul Srbije: Lekari kažu da je srčani udar!

Foto: Shutterstock, Pixabay.com

- Ona nije imala zdravstvenih problema. Obdukcija je završena, ali još nije napisan izveštaj. Razgovorao sam sa lekarima, nezvanično su mi rekli da je u pitanju srčani udar - kaže Papadandonakis za naš portal. 

Podsetimo, devojka iz Srbije je preminula u subotu tokom letovanja na ostrvu Krit, gde je otišla sa drugaricama.

Foto: shutterstock

Obdukcija je gotova, čeka se izveštaj veštaka

One su se spremale za izlazak, devojka se požalila da joj je loše, pa je ostala u hotelskoj sobi. Prijateljice su otišle na piće, ali kada su se vratile u hotel, suocile su se sa strašnom tragedijom. Njihova drugarica bila je mrtva.

Odmah su pozvale hitnu pomoć, ali nažalost, devojci nije bilo spasa. Do ove tužne situacije došlo je oko 22 sata u hotelu u Hersonisosu, gde su bile smeštene tokom svog letovanja na Kritu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading