BIZNISMEN UDARIO DEVOJČICU, DETE SE TRESLO OD STRAHA! Divljačko ponašanje u centru Beograda

Autor: E.S.T.

Hronika

12.09.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija vodi istragu protiv Solomona Mahta, vlasnika firme "Cleijen", na potezu tužilaštvo.

BIZNISMEN UDARIO DEVOJČICU, DETE SE TRESLO OD STRAHA! Divljačko ponašanje u centru Beograda

Foto: Nebojša Mandić, Profimedia

Beogradska policija vodi istragu protiv biznismena Solomona Mahta, koji je osumnjičen da je u jednom objektu na Trgu Nikole Pašića u nedelju udario maloletnu devojčicu, a još jednu žensku osobu je gađao čašom, saznaje Republika.

Sve se desilo u najstrožem centru grada, pred mnogobrojnim svedocima, koji su bili šokirani Mahtovim ponašanjem.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Prolaz kod Bezistana

NEVEŠTA ODBRANA

- Prolazili smo trgom kada smo videli kako čovek devojčicu udara punom snagom. Nije se obazirao ni na nas, koji smo to sve gledali, ponašao se izuzetno bahato, kao da mu niko ništa ne može. Šta god da mu je dete reklo ili uradilo to nije povod za takvo divljačko ponašanje. U odlasku je nešto psovao ali nisam čuo šta - ispričao je jedan od očevidaca nemilog događaja.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Poliicja na Trgu Nikole Pašića ispred MTS dvorane

Kako kaže, devojčica se sva tresla od straha i nije mogla da se pomeri s mesta, dok je Solomon nastavio da viče na nju. Ubrzo je na lice mesta stigla patrola policije, koju su pozvali uznemireni građani. Prestravljeno dete im je reklo da je dobilo udarac iz čista mira, a nasilnik je otišao sa lica mesta.

TRAUMA OD UDARCA

Kako Republika saznaje, Solomon policija vodi slučaj i predmet će proslediti Prvom tužilaštvu na dalje postupanje. Za nasilničko ponašanje, prema zakonu, predviđena je kazna zatvora do tri godine. Tužilaštvo bi u obzir trebalo da uzme i činjenicu da je dete doživelo traumu, a policiji će posao biti olakšan jer su nadzorne kamere sve snimile, pa je u toku pregledavanje snimaka. Biznismen nije odgovorio na naš mejl s pitanjem da li je normalno da odrastao muškarac takvom snagom udari dete. Kada smo ga pozvali telefonom, kratko je odgovorio da ne želi ništa da komentariše.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Bezistan

- Ja sam ozbiljan čovek. Neka policija radi svoj posao. Neću ništa dalje da komentarišem - rekao nam je Solomon i ni u jednom trenutku nije pokazao kajanje za svoj postupak.

Maht je, inače, vlasnik firme "Cleijen", a prema podacima sa sajta Agencije za privredne registre, ta kompanija se bavi rentiranjem sopstvenih ili iznajmljenih nekretnina.

U poslu s bivšim ministrom

Inače, radi se o čoveku koji je imao firmu zajedno s bivšim ministrom iz redova Demokratske stranke Srbije, Predragom Bubalom i Milošem Nenezićem, predsednikom Unije poslodavaca i direktorom kompanije "Trajal" iz Kruševca. Ta firma je u postupku likvidacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

12.09.2023 20:41

Baš za "primer" ponašanje "biznismena u likvidaciji" : JAČI OD DEVOJČICE !! Laganica : imaš firmu, pa...pa = likvidacija !

Vera

13.09.2023 09:18

Izvućiće se taj bez kazne. Kakve tri godine i kakve veze ima što je dete istraumirano. "Biznismen" je jači od Zakona