ROĐAK IZBO OCA I SINA ZBOG MEĐE: Ovo su detalji krvavog obračuna u okolini PRIBOJA!

Autor:

Hronika

06.09.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovom incidentu dve osobe su povređene, odnosno otac i sin, jedan je hospitalizovan u pribojskoj, a drugi u užičkoj bolnici.

ROĐAK IZBO OCA I SINA ZBOG MEĐE: Ovo su detalji krvavog obračuna u okolini PRIBOJA!

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Nasilje

Trojica meštana posvađali su se, a potom i fizički obračunalipribojskom selu Goleši. Do incidenta je došlo kada su se dvojica muškaraca sukobila sa rođakom zbog problema oko međe.

Kako objašnjavaju očevici nemilog događaja, u incidentu je korišćeno i hladno oružje.

- Sve nas je šokirala ta vest, jer učesnici tuče važe za jednu od uglednijih porodica u našem mestu. Kako smo čuli, do sukoba je došlo između oca i sina sa jedne i njihovog rođaka sa druge strane i to zbog nerešenih imovinskih odnosa, tačnije zbog međe. Došlo je do krvavog obračuna u kom se se potezali noževi i vile - kažu za RINU meštani Goleši.

O nemilom događaju odmah su obavešteni pripadnici pribojske policije koji su izašli na teren i postupali u ovom incidentu.

- Protiv jedne osobe zbog nanošenja teških telesnih povreda dvojici muškaraca podneta je krivična prijava - potrvrđeno je za RINU.

U ovom incidentu dve osobe su povređene, odnosno otac i sin.

Mlađa muška osoba primljena je u Zdravstveni centar Užice nakon incidenta koji se dogodio u pribojskom selu Goleši.

- Pacijent je primljen na intenzivnu negu sa ubodnim ranama. Sada je na odeljenju - stabilan. Dreniran je grudni koš - potvrđeno je za RINU u užičkoj bolnici.

Takođe, u ovom sukobu osim ovog muškarca, povređen je i njegov otac koji je hospitalizovan u pribojskoj bolnici. Njegovo stanje takođe je stabilno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading