OTAC MONSTRUM BEZ TRUNKE KAJANJA: Bio sam pijan, ne sećam se da sam silovao sina

Autor: D. I.

Hronika

26.02.2018

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan P. (65) iz sela Ribare, koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao sina, na saslušanju se branio ćutanjem, navodeći da je bio pijan i da se ničega ne seća! Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Jagodini prihvatio je predlog tužilaštva i odredio mu pritvor do 30 dana.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Slučaj je policija prijavila školi koju dečak (14) pohađa. Nastavnici su primetili da se čudno ponaša, pa je pozvan na razgovor sa psihologom i pedagogom, kada im se poverio o strahotama koje preživljava u kući - rekao je za Srpski telegraf portparol VJT u Jagodini Nenad Necić.

Posle prijave policiji dečak je izuzet iz kuće i smešten je u hraniteljsku porodicu. On je kroz suze potanko objasnio inspektorima kako ga je otac po povratku iz škole zgrabio i bacio na krevet, skinuo mu pantalone, a potom milovao po genitalijama i iživljavao se nad njim.

Nakon hapšenja Dragan je poricao tvrdnje svog sina o silovanju i pretnjama da će ga "saseći sekirom" ako nekom kaže šta se među njima dogodilo. Takođe ga je ponižavao govoreći mu da "nije dostojan života koji mu on omogućava".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading