AUTOBUS POKUPIO MAMU I BEBU NA PEŠAČKOM PRELAZU! Scene strave i užasa, leže na trotoaru - horor na LABUDOVOM BRDU! (FOTO)

Autor:

Hronika

15.08.2023

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna pomoć na lice mesta dok prolaznici pritekli u pomoć povređenoj ženi i detetu.

AUTOBUS POKUPIO MAMU I BEBU NA PEŠAČKOM PRELAZU! Scene strave i užasa, leže na trotoaru - horor na LABUDOVOM BRDU! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć na terenu

Uzburkana scena odvijala se na Labudovom Brdu, u Beogradu, gde je autobus gradskog prevoza, linija 59, bio učesnik teške saobraćajne nesreće. U užasnoj incidentu, autobus je udario majku koja je prelazila ulicu na označenom pešačkom prelazu, držeći bebu u naručju.

Nesreća se dogodila na raskrnici na Labudovom Brdu, ostavljajući prisutne šokirane i zabrinute. Prolaznici su momentalno reagovali i pritekli u pomoć povređenoj ženi i bebi, pružajući im neophodnu podršku i prvu pomoć.

 

 

Hitna pomoć je odmah reagovala na poziv i stigla na lice mesta, preduzimajući brze i hitne mere kako bi obezbedili adekvatnu medicinsku negu povređenoj majci i detetu. Detalji o stanju povređenih nisu trenutno dostupni, ali hitna intervencija je sprovedena kako bi se obezbedilo najbolje moguće lečenje.

Ova tragična nesreća ističe važnost pažnje u saobraćaju i poštovanje pešačkih prelaza. Očekuje se da će se dalje istražiti okolnosti incidenta kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice. U međuvremenu, incident je podsetnik svima na potrebu za bezbednim i odgovornim ponašanjem u saobraćaju, kako bi se sprečili ovakvi tragični događaji.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading