POBIO SAM I TVOJU I MOJU FAMILIJU: Jezive reči MASOVNOG UBICE zbog kojih nećete spavati!

Autor:

Hronika

12.08.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je ipak pokušala da pregovara s njim i da ga ubedi da se preda.

POBIO SAM I TVOJU I MOJU FAMILIJU: Jezive reči MASOVNOG UBICE zbog kojih nećete spavati!

Foto: Tanjug/AP

Nermin Sulejmanović juče je ubio i ranio po troje ljudi, a potom izvršio samoubistvo pred policajcima koji su ga opkolili. On je svoj krvavi pir započeo ubistvom supruge, koje je prenosio na Instagramu, uz reči "sad ćete da vidite kako izgleda ubistvo uživo".

U krvavom pohodu Nermina Sulejmanovića, ubijeni su Nizama Hećimović, Sulejmanovićeva nevečana supruga, zatim Onder Džengiz i Denis Džengiz, otac i sin, turski državljani.

Ranjeni su policajac Husein Kotorić i građanin Nedim Pamuković, kao i Harisa Džengiz, supruga Ondera Džengiza.

Gradačac je bio pod opsadom zbog nezapamćenog zločina koji se dogodio juče pre podne, a u kome je muškarac upucao suprugu prenosivši uživo na Instagramu.

Republika

Foto: Instagram/iron_bb24, shutterstock

 

Na današnji dan prošle godine, kobnog 12. avgusta, oko 15.30 sati na Cetinju počeo najveći masakr u istoriji Crne Gore u kome je ubijeno deset, a ranjeno šestoro ljudi.

Vuk Vučko Borilović (34) je, svoj monstruozni zločin započeo ubistvom dva dečaka i njihove majke. 

Naime, on je hladnokrvno ispalio hice iz lovačke puške u Mašana M. (11) i Marka M. (8), a nekoliko sekundi kasnije i u njihovu majku, medicinsku sestru Natašu Pajović Martinović (35) koja je pokušala da spase sinove. Dečaci su preminuli odmah, a Nataša je od rana umrla kasnije u bolnici.

Masovni ubica, dok je još bio na mestu prvog zločina, nastavljajući svoj bolesni naum, telefonom pozvao oca i supruga žrtava, Miloša Martinovića, i rekao mu: 

- Pobio sam i tvoju i moju familiju. 

Republika

Foto: Tanjug/AP/Društvene mreže/Printskrin

 

Kada je izašao je iz svoje kuće u kojoj je podstanarski živela i porodica Martinović i naoružan lovačkom puškom, opasan redenicima s municijom, nastavio krvavi pir.

Prema ovoj, policijskoj rekonstrukciji, zasnovanoj na izjavama očevidaca, monstrum je ušao u komšijsku kuću gde je ubio - Danicu (74) i Dimitrija (81) Drecuna i teško ranio njihovog unuka Aleksandra Drecuna (32). Na pragu te kuće ubio je i njihovog sina Rajka Drecuna (56), koji je potrčao ka kući kada je čuo pucnjavu.

Republika

Foto: Printskrin/Youtube/Pobjeda

 

Borilović je potom ustrelio i komšiju Milana Mitrovića (37), porodičnog prijatelja porodice Martinović. Nesrećnog čoveka je Miloš Martinović pozvao telefonom i zamolio da ga vidi šta mu je sa familijom. Čim je došao u dvorište, ubijen je. Suludi ubica koji je tog popodneva trebalo da ode u Psihijatrijsku bolnicu u Dobroti zbog psihičkih problema koje je imao u poslednje vreme, ispalio je i hitac u grudi svom ujaku Goranu Đurišiću (54) koji je, kad je čuo za krvavi pir sestrića, krenuo da ga obuzda.

- Goran je rekao "stani Vučko", a ovaj njemu "šta stani, ko te poslao", nakon čega je ispalio hitac u njega - ispričao je jedan očevidac policiji.

Republika

Foto: Ilustracija; Republika.rs, Shutterstock

 

Odmah po početku krvavog pira pozvana je policija. Patrole, za koje neki Cetinjani smatraju da su stigle prekasno, blokirale su čitav kraj. Stigla je i Hitna pomoć. Borilović je, međutim, i na njih zapucao i tom prilikom ranio policajca Ljubišu Maksimovića.

Policija je ipak pokušala da pregovara s njim i da ga ubedi da se preda. Tada je, navodno, kad je ponovo počela razmena vatre, jedan od mnogobrojnih Cetinjana koji su se okupili na mestu drame u naselju Medovina, potegao pištolj i presudio Boriloviću. Na društvenim mrežama je objavljeno da je to Nenad Neno Kaluđerović, čiji čin je odmah proglašen herojskim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading