SRPKINJA PREŽIVELA HOROR NA LETOVANJU! Trojica muškaraca brutalno PRETUKLA devojku - i to nije najgore od svega

Autor:

Hronika

05.08.2023

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša državljanka je kolima Hitne pomoći odvezena u bolnicu.

SRPKINJA PREŽIVELA HOROR NA LETOVANJU! Trojica muškaraca brutalno PRETUKLA devojku - i to nije najgore od svega

Foto: Shuttestock, Pixabay.com

Devojka poreklom iz Srbije, pretučena je od strane prijatelja sa kojima je došla na ostrvo Krit na odmor. Nakon što je uspela da pobegne od nasilnika, otišla je da prijavi slučaj u policijskoj stanici u Hersonisu.

Neimenovana devojka je prijavila da su je pretukla trojica muškaraca iz Francuske, koji su nestali nakon incidenta i od tada policija za njima intezivno traga, piše Cretalive.gr.

Kako se navodi, naša državljanka je kolima Hitne pomoći odvezena u bolnicu PAGNI gde je nakon napada pregledana. Prema prvim informacijama ona je pretrpela brojne vidne povrede po telu, uključujući i prelom nosa. Najgore od svega je što je devojka pretučena od strane prijatelja.

Srpkinja i trojica muškaraca iz Francuske došli su na Krit 3 avgusta i prema pisanju grčkih medija, trebali su sutra da napuste popularno letovalište.

Uskoro opširnije...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading