MARJANOVIĆI ODBILI DA PUSTE POLICIJU U KUĆU

Autor:

Hronika

23.02.2018

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marjanović, majka Zorana Marjanovića (39), optuženog za ubistvo supruge Jelene (33), saslušana je juče u beogradskoj policiji. Kako Srpski telegraf saznaje, Marjanovićeva je svedočila u postupku koji se vodi protiv njene kume Vere Vukomanović zbog navođenja neistinitog sadržaja i falsifikata.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zorica muljala sa ličnim kartama

Kucali na vrata

Prema rečima našeg izvora iz istrage, svekrva ubijene pevačice "Granda" rano ujutru pojavila se u zgradi Policijske uprave Beograd u pratnji kume Vere.

- Zorica je dala kratak iskaz nakon čega je puštena. Njeno saslušanje nije imalo nikakve veze sa brutalnim ubistvom njene snaje na nasipu u Borči - objašnjava naš sagovornik.

Zorica svedočila u postupku koji se vodi protiv njene kume zbog navođenja neistinitog sadržaja i falsifikata

Kako nezvanično saznajemo, policajci su rano ujutru pokucali na vrata porodične kuće Marjanovića u Borči, a ukućanima potom rekli da imaju nalog za pretres.

- Vladimir je pozvao advokate, a oni su ga posavetovali da policajcima kažu da sačekaju s pretresom dok oni ne dođu. Međutim, pripadnici MUP su tada odustali od te namere i naprečac odlučili da Zoricu i njenu kumu Veru, koju su zatekli u kući, odvedu na saslušanje - priča izvor Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam

Sporna dokumenta

Kako dodaje, spor je navodno nastao zbog lične karte Vere Vukomanović.

- Prema dosadašnjim informacijama, navodno se u dokumentima kume porodice Marjanović nešto ne slaže, zbog čega je i završila na saslušanju - kaže naš sagovornik.

  • Osuđena uslovno
  • Zorica Marjanović osuđena uslovno zbog nadrilekarstva
  • Lečila ljude bioenergijom
  • Javne ličnosti išle kod nje na tretmane
  • Ne ide na groblje zbog negativne energije

Stefan Jokić, jedan od petorice branilaca Zorana Marjanovića, potvrdio je da su Zorica i kuma dale izjavu u policiji.

- Njih dve su pozvane na razgovor u policiju u vezi sa ličnom kartom. Ovo saslušanje nema nikakve veze s postupkom koji se vodi protiv Zorana, što smo proverili i u Višem tužilaštvu - rekao je Jokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading