DRAMA U BORČI: Policija pretresla kuću Marjanovića!

Autor: alo.rs

Hronika

22.02.2018

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska policija pretresla je rano jutros kuću Zorana Marjanovića u Borči.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Policija pretresla kuću Marjanovića

Beogradska policija dobila je jutros nalog za pretres kuće Zorana Marjanovića koji je optužen za ubistvo supruge Jelene Marjanović.

Kako Alo! saznaje, policija je rano jutros otišla u Borču da izvrši pretres kuće, a tada je na saslušanje privedena i Zoranova majka Zorica Marjanović.

Prema nezvaničnim saznanjima, Zorica je puštena iz policijske stanice, čak i pre nego što su došli njeni advokati. u optužnici protiv Zorana Marjanovića, ime Zorice Marjanović se pominje samo u svojstvu svedoka i ona nije navođena kao osoba koja je izlazila da traži svoju ubijenu snaju Jelenu nakon što je prijavljen njen nestanak.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zorica Marjanović

Podsećanja radi, Zorica se pre nekoliko meseci u Tužilaštvu pozvala na Zakon koji dozvoljava da odbije svedočenje kao blizak rođak osumnjičenog za krivično delo.

Podsetimo, u optužnici se navodi iskaz svedoka, koji tvrdi da je Zoran, nakon što je počinio ubistvo, pozvao svog oca Vladimira i brata Miloša da dođu na nasip kako bi mu pomogli da nađe Jelenu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading