ŠARIĆ NERVOZAN NA SUĐENJU: Otkrio koliko miliona evra je imao na računu!

Autor: Republika

Hronika

21.02.2018

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Šarić je, posle osam godina postupka i trećeg početka suđenja, juče rekao da ne razume šta mu tužilaštvo stavlja na teret.

RepublikaFoto: e-stock
Darko Šarić

Šarić se bunio i odbio da odgovara, kada mu je nadležni zamenik tužioca Saša Ivanić postavio niz pitanja koja su se odnosila na to da li je pozajmljivao novac, poslovno sarađivao sa nekim optuženima... Tužilac ga je podsetio da je ranije izjavio da je sarađivao s izvesnim Milutinom, za koga je kazao da je političar.

- Imao sam neke zajedničke poslove sa Milutinom u Crnoj Gori. Hoćete vi, tužioče, da pojasnite ko je Milutin? Rekao sam vam to je čovek iz Crne Gore. Recite konkretno za koji događaj me optužujete. Šta sam ja radio sa tim Milutinom? Evo, ja vas pitam. Za koji događaj iz optužnice povezujete mene i Milutina? Optužujete me za nešto, a ja ne znam za šta. Od čega se branim? - bio je nervozan Šarić, koji je i na ranijim ročištima odbijao da odgovara na pojedina pitanja tužilaštva, piše blic.rs.

Prvooptuženi je zatim rekao da se umorio od pitanja tužioca Ivanića da li je pozajmljivao novac.

- Davao sam novac ljudima. Najviše Nebojši Joksoviću (svedok saradnik), sedam miliona evra. Pa ja sam imao 27 i po miliona evra na računu. Četiri godine sam u pritvoru, a tužilac me mrcvari s takvim pitanjima. Pitajte me za Argentinu, Balkanski ratnik... Recite novom članu sudskog veća gde sam ja nešto uradio - negodovao je Šarić na pitanja tužioca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading