NOVA HAPŠENJA ZBOG SNIMANJA GENERALŠTABA DRONOM!

Autor: Alo, Republika

Hronika

19.02.2018

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojna policija uhapsila je danas još nekoliko stranih državljana jer su dronom pokušali da snimaju Generalštab!

Vojna policija uhapsila je danas još četvoro stranih državljana jer su pokušali neovlašćeno da snimaju vojne objekte, prenosi Alo!

Juče su uhapšena dva američka i dva ukrajinska državljanina, koji su dronom pokušali da snimaju zgradu starog generalštaba u ulici Kneza Miloša!

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da su pripadnici Vojne policije, u toku jučerašnjeg i današnjeg dana, lišili slobode ukupno osmoro stranih državljana, bilo što su pokušali da neovlašćeno snimaju vojne objekte ili što su pokušali da neovlašćeno ulaze u vojne objekte, gde je ulaz civilima strogo zabranjen.

- Nadležne službe rade na rasvetljavanju svih ovih događaja, i kada budemo doneli odgovarajuće zaključke, obavestićemo javnost. Ja ne želim ovome da pridajem veći značaj nego što jeste, ali moram da kažem da ne verujem u slučajnost, i da ovako veliki broj stranih državljana i ovako veliki broj upada ili pokušaja upada u prostore koje kontroliše Vojska Srbije odavno nije zabeležen – naglasio je ministar Vulin.

Prema rečima ministra odbrane, građani mogu da budu mirni i pouzdani u svoju Vojsku, jer su svi nadležni organi, kao što se vidi, veoma efikasni, veoma budni i vode računa o bezbednosti vojnih objekata, kao i o bezbednosti svakog našeg građanina.

- Sve naše bezbednosne strukture su uključene u rešavanje ovih slučajeva, a vrhovni komandant Vojske Srbije se redovno izveštava.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
Hana

19.02.2018 15:00

Svaka čast vojnoj policiji na spretnosti.

dada

19.02.2018 15:01

I treba,nemaju prava da snimaju dronom generalstab..

Nikola

19.02.2018 15:08

Strani državljani su uhapšeni prilikom snimanja generalštaba dronom, što je zabranjeno, i tu nema šta više da se priča. Sve je jasno.

Vasa

19.02.2018 15:08

Da li je ovo bezopasan ili opasan signal,mora da se ispita!