ŠOKOVI U PORODICI MARJANOVIĆ: Odvode malu Janu, biće još hapšenja!

Autor: Republika

Hronika

17.02.2018

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brigu o ćerki ubijene pevačice vodi stric sa suprugom i roditeljima, a nadležni iz Centra za socijalni rad daće procenu koja zavisi i od mogućnosti da pomagači u zločinu budu uhapšeni.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Zoran i Jana Marjanović

Jana Marjanović (7), čija je majka Jelena ubijena 2. aprila 2016, mogla bi da bude odvedena iz porodične kuće u Borči ukoliko stručnjaci Centra za socijalni rad, koji ima starateljstvo nad devojčicom, procene da posle podizanja optužnice protiv njenog oca Zorana ova porodica više nije dobro okruženje za nju.

Starateljstvo nad devojčicom, podsetimo, ima centar, ali je privremena briga o devojčici poverena Zoranovom rođenom bratu Milošu. Dosta toga zavisi i od mogućeg hapšenja Zoranovih saučesnika u zločinu. U kući u Borči, mala Jana, podsetimo, živi sa stricem, njegovom ženom Milica, babom Zoricom i dedom Vladimirom.

Preporuka radnika centra, posle prve posete ocu u pritvoru, bila je da devojčicu više ne vode u Centralni zatvor. Uz njihovo odobrenje, nedavno je, na njen rođendan, stric Miloš još jednom vodio u posetu.

- Vodiće se računa pre svega o interesima deteta - kaže sagovornik.

Zoranu je, podsetimo, starateljstvo nad Janom oduzeto 10. oktobra 2017, nepunih mesec dana nakon što je uhapšen. Prethodne nedelje, protiv njega je podignuta optužnica koja ga tereti da je pre skoro dve godine Janu ostavio samu na nasipu, ubio suprugu Jelenu i njeno telo bacio u kanal u Crvenki, a potom se vratio kod devojčice.

U slučaju Marjanović su najavljena i nova hapšenja...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zdjurdjevic

17.02.2018 18:14

"Poštovani" novinari iz Srpskog telegrafa prestanite već jednom da se vi brinete o malooj Jani, brinite o vama i, nažalost, o vašoj deci zbog većine tekstova koje ste pisali u proteklih godinu i više dana. Božija kazna ....