OVO JE MUZIČAR KOJI SE ZAKUCAO U AUTO U KOJEM JE POGINUO MUŠKARAC: Scene sa mesta nesreće lede krv (FOTO)

Autor:

Hronika

10.06.2023

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač je na mestu ostao mrtav i njegovo telo su izvukli vatrogasci iz vozila koje je bilo potpuno smrskano

OVO JE MUZIČAR KOJI SE ZAKUCAO U AUTO U KOJEM JE POGINUO MUŠKARAC: Scene sa mesta nesreće lede krv (FOTO)

Foto: printscreen/društvene mreže

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5 časova na ulazu u Nakovo, selo nadomak Kikinde, kako nezvanično saznaje "Blic" poginuo je Boško I. (39) iz tog pograničnog sela dok je teško povređen muzičar Vladimir M. (40) iz istog mesta.

 

U saobraćajnoj policiji kažu da su preliminarni rezultati istrage pokazali da je do udesa došlo kada je Vladimir M. iz za sada nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad "škodom oktavijom" kojom je upravljao, zatim prešao u suprotnu traku puta i direktno se zakucao u "opel korsu" kojom je upravljao Boško koji je najverovatnije krenuo na posao.

- Prema prvim informacijama iz istrage Vladimir M. se vraćao sa svirke jer je muzičar i svojom "oktavijom" se kretao od Kikinde prema Nakovu. U blizini ulaza u selo on je iz za sada nepoznatog razloga prešao u suprotnu traku i direktno se zakucao u "opel korsu" kojom je upravljao Boško - nezvanično se saznaje od izvora u saobraćajnoj policiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

 

Vozač je na mestu ostao mrtav i njegovo telo su izvukli vatrogasci iz vozila koje je bilo potpuno smrskano.

 

Vatrogasci su izvlačili i povređenog muzičara koji je nakon ukazane pomoći prevezen u kikindsku bolnicu.

- U kikindsku bolnicu dopremljena je mlađa muška osoba koja je povređena u saobraćajnoj nezgodi. Ustanovljene su joj teške telesne povrede u vidu preloma butne kosti a na dalje lečenje je iz ove ustanove prebačena u Opštu bolnicu u Zrenjanin - kažu nadležni iz kikindske bolnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading