OVO JE MOTIV SVIREPOG UBISTVA U ŠAPCU? Desimir se posvađao sa babom, pa je zadavio i zakopao, a onda tražio pomoć da je NAĐE!

Autor:

Hronika

10.06.2023

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Istreaga je godinu dana tapkala u mestu, nakon toga su pilicajci pritisli Desimira.

OVO JE MOTIV SVIREPOG UBISTVA U ŠAPCU? Desimir se posvađao sa babom, pa je zadavio i zakopao, a onda tražio pomoć da je NAĐE!

Foto: facebook/printskrin

Ubistvo u Šapcu

Desimir Č. (33) koji je uhapšen nako što je priznao da je 26. jula prošle godine zadavio svoju babu Fadilu Č. (75) a onda prijavio njen nestanak, zločin je počinio, kako kažu u policiji, zbog nasledstva

Desimir je sa babom Fadilom koja je stanovala u istom dvorištu kao i on u ulici Bore Tirića u Šapcu, samo u svojoj kući, potpisao ugovor o doživotnom izdržavanju.

- Pretpostavlja se da su se Desimir i Fadila posvađali, jer on nije ispunjavao svoje obaveze po ugovoru koji su potpisali i ona mu je tada rekla da taj ugovor može i da se raskine. Nesrećna žena nije bila ni svesna da pretnja koju je izgovorila biti njena smrtna presuda jer je unuk tada skočio na nju i golim rukama je zadavio - objašnjava izvor Informera. 

Podsetimo zločin se odigrao 26. jula prošle godine, a nako što je zadavio babu Desimir je njeno telo umotao u ćebe i neopaženo ga ubacio u gepek svog automobila, a onda se dovezao u šumarak u blizini Save u selu Drenovac, iskopao plitak grob i tu zakopao ubijenu babu Fadilu.

Dva dana nakon zločina on je prijavio njen nestanak, a onda otputovao u Grčku. Policija je tokom istrage nestanka žene u njenoj kući pronašla račun iz prodavnice od 26. jula, kao i potvrdu iz menjačnice o promeni novca, ali nije bilo ni naznaka zašto bi ona otišla iz kuće a da se prethdono ne javi sinu, odnosno Desimirovom otcu ili nekoj od komšnica.

Nakon što se vratio iz Grčke Desimir je, kako bi sa sebe otklonio sumnju, preko društvenih mreža i novina tražio pomoć u potrazi za svojom babom. 

Istraga je tapkala u mestu, iako je sve ukazivalo da Desimir nešto znao o nestanku svoje babe, a zločin je otkriven kada je on priveden u policijsku stanicu nakon što je pretukao suprugu sa kojom ima bebu. Tokom razgovora u stanici policajcima je bilo sumnjivo njegovo ponašanje i izbegavanje da priča o svojoj babi, naročito jer su se u međuvremenu pojavili dokazi koji su ukazivali da upravo on stoji iza njenog nestanka.

Pritisnut Desimir je u jednom trenutku "pukao" i priznao šta je uradio i na kraju odveo policajce do mesta gde je zakopao babu Fadilu, pi[e Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading