PREOKRET! UTOPLJENIK IPAK NIJE MALI ANTONIO IZ APATINA: Otac nestalog dečaka nije prepoznao sina na fotografijama leša

Autor:

Hronika

09.06.2023

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ocu je tom prilikom uzeta i krv, kako bi se izvršila DNK analiza, što je uobičajena procedura u takvim slučajevima

PREOKRET! UTOPLJENIK IPAK NIJE MALI ANTONIO IZ APATINA: Otac nestalog dečaka nije prepoznao sina na fotografijama leša

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook/Nove Apatinske Novine

Potraga za dečacima iz Apatina

Muški leš, koji je pre dva dana pronađen u Dunavu u mestu Dalj kod Osijeka, ipak nije dečak Antonio Mišković (11) iz Apatina koji je nestao 29. maja!

Otac mališana, Zoran Mišković, se vratio iz Osijeka i potvrdio za Informer da to nije njegov sin. On je bio u tamošnjoj policiji, gde mu je dato na uvid dvadesetak fotografija i ni na jednoj nije prepoznao Antonia.

Ocu je tom prilikom uzeta i krv, kako bi se izvršila DNK analiza, što je uobičajena procedura u takvim slučajevima. Rezultati se očekuju narednih dana. 

Ovim su demantovane dezinformacije koje su plasirali ovih dana pojedini mediji u Somboru i Apatinu i čiji je sadržaj zlonamerno deljen društvenim mrežama. 

Inače nepoznati leš su u sredu ujutru pronašli hrvatski ribari, 45 kilometara nizvodno od mesta gde je pre deset dana Antonio ušao u Dunav i potonuo u reci. Osim njega, tada je nestao i P. B. (10), njegov godinu dana mlađi brat po majci, za kojim takođe i dalje traje potraga.

Podsetimo, dečaci su prošlog ponedeljka bili u školi, u prepodnevnoj smeni. Antonio je došao kući oko 14.30 sati, ostavio je knjige pa je sa bratom otišao da se vozi biciklom. Nažalost, od tada im se gubi svaki trag.

Na obali, pored kajak kluba na Dunavu, pronađene su stvari dvojice nestalih dečaka, što je odmah podgrejalo sumnje da su obojica upali u reku. Njihov nestanak je prijavljen istog dana, a policija, pripadnici Žandarmerije i ronioci od tog dana tragaju za njima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading