MAJKA UTOPLJENOG TINEJDŽERA NA ADI HTELA DA SKOČI SA SINOM U RAKU! Potresne scene na Orlovači: Otac se hvatao za glavu i jecao! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

09.06.2023

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Stevanović, jedan od dvojice tinejdžera koji su se utopili u jezeru na Adi Ciganliji u utorak uveče, sahranjen je na groblju Orlovača.

 

 

Milanovi roditelji su se iznad groba prvo skamenili od bola. U stanju šoka majka utopljenog heroja želela je da uskoči u raku sa sinom. Porodica je sve vreme držala i sprečavala je da krene ka sanduku.

Foto: Republika.rs

Majka nastradalog mladića

Otac je nemo posmatrao kako mu sina spustaju u sanduku, pa se potom uhvatio za glavu i u nemoci se pridržavao za prvi spomenik. Kad su  i školski drugari kao poslednji bacili po grumen zemlje i ruže Milanov otac Nenad je zaridao i čučnuo pored rake .

Grobari su zatrpavali sanduk, a hrabri Milan otišao je u legendu. Ono što je sigurno, njegovo naselje u kojem je stasavao, drugari sa kojima je rastao i školovao se, kao i svi koji su ga znali pominjaće dečaka samo po dobrom i kao heroja koji je život dao za druga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading