MAJKA KOSTE KECMANOVIĆA NE ŽELI NI DA GA POGLEDA: Evo kako je reagovala nakon što je saznala za NJEGOV ISKAZ!

Autor:

Hronika

08.06.2023

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Koste Kecmanovića ne želi da vidi svog sina koji je počinio masak u OŠ "Vladislav Ribnikar".

MAJKA KOSTE KECMANOVIĆA NE ŽELI NI DA GA POGLEDA: Evo kako je reagovala nakon što je saznala za NJEGOV ISKAZ!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Nikola Mutić, facebook

Majka Koste Kecmanovića

Dečak-monstrum Kosta Kecmanović, koji je u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja, počinio je krvavi pir da bi naterao majku da pati, saznao je portal Republika.rs iz izvora bliskih istrazi.

Kako smo već pisali, mukotrpan je posao istražitelja bio kako bi ikakvu informaciju izvukli iz Koste Kecmanovića, a naročito razlog zbog čega je počinio masovno ubistvo u "Ribnikaru".

Istražitelji ni u jednom trenutku kod Koste nisu videli trunku kajanja, a na kraju se ipak otovorio i izustio nekoliko rečenica.

- Rekao je da je ključni trenutak bio kada mu je prišao čuvar Dragan Vlahović i da je tada odlučio da krene u masakr. Uprkos tome što je u ranac spakovao sve što mu je bilo portebno za krvavi pir - pištolj i Molotovljeve koktele - bio je neodlučan. Razmišljao je da nazove majku i sve joj prizna, a onda se pojavio radnik obezbeđenja koji ga je upitao zašto kasni na čas i rekao da treba da požuri. Tada je pomislio da je provaljen i likvidirao je Vlahovića, a onda nastavio dalje da ubija. Tada ga je obuzeo strah - kaže naš sagovornik i dodaje da je dečak onda naveo da kad je jednom počeo da puca, više nije mogao da se zaustavi.

Povrh svega Kosta je ispričao da mu je žao što ne može da vidi majku kako pati i da mu je žao što nije video to kad je saznala šta je učinio.

Kako portal Republika.rs saznaje, majka Koste Kecmanovića ne želi da vidi svog sina.

- Ona ne može da ga vidi očima. Ne može da ga pogleda nakon onoga što je uradio. Iako je još uvek u šoku, zna da ne bi mogla da stane ispred svog sina, kao i da ne bi želela da čuje bilo šta od njega. Jednostavno je ne zanima šta Kosta ima da kaže - ispričala je za portal Republika.rs prijateljica Miljane Kecmanović.

Prema njenim rečima, majka dečaka-ubice se potpuno izolovala.

- Ona se gotovo ni sa kim od prijatelja ne čuje, od kolega se ogradila. Svesna je da je upravo njen sin počinio najteže krivično delo u istoriji Srbije, kao i jedno od najtežih u svetu - kaže naša sagovornica.

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je počinio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je uleteo u obrazovno-vaspitnu ustanovu u 8.40 časova i prvo ubio radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, a onda se ustremio na tri devojčice i njih lišio života.

Krvavi pir je nastavio u kabinetu za istoriju gde je njegovo odeljenje imalo čas. Pucao je u nastavnicu i u đake, ubio petoro i ranio šestoro dece i nastavnicu. Nakon 12 dana još jedna učenica je podlegla povredama čime se ukupan broj žrtava popeo na deset.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Vesna

08.06.2023 13:26

Kakva ste to majka gosp.Kecmanović

Odgovori 26 22
Tanja

08.06.2023 15:38

@Vesna - Majka na poligraf!

Odgovori 19 11
SP

09.06.2023 17:24

@Tanja - Majka koja mora da se zaštiti od sina psihopate. Treba mnogo znati o integrisanim psihopatama da bi se to razumelo.

Odgovori 17 8
… majka

16.07.2023 19:41

@Tanja - Jadna zena… nesretna… lako je drugima suditi…