OVO SU OTAC I MAĆEHA KOJI SU OSUMNJIČENI ZA UBISTVO DEVOJČICE U ŠVAJCARSKOJ! Komšije: Ništa nije ukazivalo na tragediju, bili su srećni! (FOTO)

Autor:

Hronika

07.06.2023

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt deteta.

OVO SU OTAC I MAĆEHA KOJI SU OSUMNJIČENI ZA UBISTVO DEVOJČICE U ŠVAJCARSKOJ! Komšije: Ništa nije ukazivalo na tragediju, bili su srećni! (FOTO)

Foto: Instagram

Otac i maćeha osumnjičeni za ubistvo ćerke

Devojčica stara tri godine pronađena je mrtva u petak u Švajcarskoj, a za njeno ubistvo sumnjiče se otac (24), državljanin Srbije i maćeha (24), takođe naša državljanka.

Hitna pomoć primila je poziv u petak oko 20.20 časova, a otac je rekao da je devojčica prestala da diše.

Ubrzo su ekipe stigle na lice mesta, ali nažalost mogle su da konstatuju samo smrt deteta.

Lekari su prilikom pregleda primetili povrede na telu devojčice, zbog čega je odmah intervenisala i policija. Prilikom obdukcije, čiji rezultati su objavljeni u ponedeljak, ustanovljeno je da je devojčica preminula od posledica zlostavljanja.

- Ništa ne ukazuje na to da se dete zadavilo od hrane ili igračke. Na telu su pronađene povrede nanete udarcima -navodi se u izveštaju.

Komšije čule vrisku

Kobnog dana ništa nije slutilo na tragediju. Otac je na Instagramu postavljao fotografije na kojima se vidi devojčica u društvu polubraće.

Devojčica je navodno tek nedavno došla da živi sa ocem. Rođena je u vanbračnoj vezi, a prema rečima majke osumnjičenog, njen sin se dugo borio da dobije starateljstvo.

Inače, osumnjičeni Srbin već tri godine živi i radi u Švajcarskoj.

U zgradi u kojoj je dete pronađeno mrtvo porodica je živela tek dva meseca. Komšije kažu da su živeli u petosobnom stanu, i da su delovali kao srećna porodica. Međutim, ističu da su više puta čuli kako deca plaču.

- Kasno uveče, posle 10 sati, čula bih decu kako vrište i plaču. Ali nikad nisam ni pomislila da ovako nešto može da se dogodi - rekla je komšinica,  a prenosi Telegraf.

Deka i baka videli dete pre smrti

Baka i deka devojčice neutešni su zbog tragedije. Kažu da je devojčica bila kod njih u sredu, dva dana pre ubistva. Vodili su je na igralište i devojčica je delovala srećno.

Da imaju unuku saznali su tek prošle godine.

- Biološka majka nije vodila računa o devojčici, zbog čega je malena bila smeštena u hraniteljsku porodicu - rekla je baka devojčice.

Tada je, kako je rekla, njen sin počeo da se bori za starateljstvo.

Devojčica je potom došla da živi sa ocem, maćehom i njeno dvoje dece.

Baka kaže da su za smrt unuke saznali iz medija.

- Niko nas nije obavestio, kao da smo stranci. Tek sam u ponedeljak saznala da nam je dete mrtvo - rekla je baka.

Ona tvrdi i da je maćeha prihvatila devojčicu kao da je njeno dete.

Otac bio dobar radnik

Bivši poslodavac uhapšenog Srbina kaže da je u pitanju pouzdan i smiren mladić.

Pre tri godine se zaposlio u njegovoj za montažu ventilacionih sistema i tu je radio do decembra 2022. godine.

- Bio je pouzdan radnik - priča šokirani poslodavac za švajcarski Blick.

On ističe da je Srbin nekada znao da izostaje sa posla, a to je pravdao sastancima sa nadležnima u državnim službama. Nakon što je jednom samo nestao, poslodavac je porazgovarao sa njim i rekao mu da je možda bolje da potraži drugi posao, gde su fleksibilniji što se tiče izostanaka.

- Nikad nije bilo nikakvih naznaka da je nasilan. Jednostavno niko od nas ne može da poveruje da je ovo uradio - rekao je bivši poslodavac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Verona

07.06.2023 09:30

Srbi u Belom svetu u Crnoj hronici. Crno beli svet.