SVEDOČIO OTAC UBIJENOG MLADIĆA: U toku saslušanja o krvavom piru kod Mladenovca u kojem je Uroš Blažić ubio osmoro mladih!

Autor:

Hronika

05.06.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I naredna dva dana zakazana su saslušanja, a danas je pored oca ubijenog mladića svedočio i otac ranjenog mladića u masakru u Mladenovcu.

SVEDOČIO OTAC UBIJENOG MLADIĆA: U toku saslušanja o krvavom piru kod Mladenovca u kojem je Uroš Blažić ubio osmoro mladih!

Foto: ST/Nikola Mutić

Sahrana u Duboni

U Višem javnom tužilaštvu u Smederevu danas je svedočio otac ubijenog mladića u krvavom piru kod Mladenovca, saznaju beogradski mediji.

Za krvavi pir u selima Malo Orašje i Dubona Uroš Blažić je odumnjičen za smrt 8, a ranjavanje 14 osoba.

Nezvanično, u tužilaštvu je danas svedočio i otac ranjenog mladića.

I naredna dva dana zakazana su saslušanja.

Masakr kod Mladenovca dogodio se 4. maja ove godine.

Uroš Blažić se nalazi na veštačenju u Specijalnoj zatvorskoj bolnici.

Da podsetimo, pre više od mesec dana, dok je Srbija plakala za ubijenima u OŠ "Vladislav Ribnikar", dogodila se nova tragedija - masakr u Mladenovcu. Uroš Blažić (21) je te večeri 4. maja uzeo kalašnjikov i krenuo u svoj krvavi pohod. Ubio je petoro ljudi u selu Malo Orašje, a zatim se uputio ka selu Dubona, gde je ubio još troje ljudi. On je ranio 14 osoba, a policija ga je jurila do sledećeg jutra, kada je pronađen kod Kragujevca.

Dok su se prijatelji družili u dvorištu škole u Duboni, a druga grupa mladih na igralištu u Malom Orašju, Uroš se spremao da ispuni svoju mračnu misiju. Javnost je bila slomljena nezapamćenom tragedijom iz beogradske osnovne škole, kada je stigla nova crna vest.

Blažić je došao na igralište u Malo Orašje, gde se grupica mladih okupila, između ostalog, kako bi i skromno obeležili to što je njihov prijatelj postao ujak. Zatim, Blažić je ispalio hice u njih i ubio Marka M. (18), Aleksandara M. (18), N. M. (15), Lazara M. (20) i Nemanju S. (21).

Nakon toga je ušao u svoj automobil i nastavio dalje. Na putu ka Duboni, ispalio je hice u četvoro muškaraca koji su popravljali ogradu pored puta. Ubrzo je stigao do školskog dvorišta u Duboni, gde su se takođe često okupljali mladi i družili se. Tamo je ubio mladog policajca Milana P. (22), njegovu sestru Kristinu P., kao i njihovog prijatelja Dalibora T. (25).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading