Bolesnik u Pančevu ostavio lutalicama hranu FILOVANU EKSERIMA!

Autor: 013info.rs

Hronika

16.02.2018

14:16

U četvrtak, 15. februara, nepoznata osoba je ispred veterinarske ambulante "Snupi" u Ulici Žarka Zrenjanina 55 u Pančevu ostavila hranu za pse filovanu ekserima!

pixabay.com
Monstrum hteo da pobije pse lutalice

- Pretpostavljamo da da je ovo bilo namenjeno krznenim komšijama koji žive na gradilištu pored, a o kojima vode računa komšije i radnici sa gradilišta - izjavio je za portal 013info Ivan Kurajov iz Društva prijatelja životinja "Ljubimci".

Jedan pas je pojeo nekoliko ovih komada, ali srećom po njega, to su primetili ljudi koji stanuju u blizini, pa su mu izazvali povraćanje i psa spasli teških posledica. Po rečima Kurajova, slučaj je prijavljen policiji čiji su pripadnici izvršili uviđaj.

- Nadamo se da če počinilac ovog nedela biti pronađen, pošto se radi o kršenju krivičnog zakona kojim je zaprećena kazna do dve godine zatvora. Apelujemo na sve građane da svoje ljubimce drže pod budnim okom i paze da ne pojedu nešto ovakvo, te da odmah pozovu policiju ukoliko imaju neku informaciju o ovom i sličnim slučajevima - rekao je Kurajov.

 

Komentari (0)

Loading