NEUSPEŠNA SABOTAŽA BRANILACA KOLJAČA: Suđenje Belivukovom i Miljkovićevom klanu nastavlja se za 20 dana!

Autor:

Hronika

01.06.2023

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branioci optuženih su početkom maja tražili i izuzeće predsednika Višeg suda u Beogradu, kao izuzeće tužioca za organizovani kriminal Mladena Nenadića.

NEUSPEŠNA SABOTAŽA BRANILACA KOLJAČA: Suđenje Belivukovom i Miljkovićevom klanu nastavlja se za 20 dana!

Foto: Ilustracija: republika.rs, Tanjug/R.Prelic, E/stock

Veljko Belivuk i Marko Miljković

Nastavak suđenja organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, optuženoj za sedam zverskih ubistava i druga teška krivična dela, zakazan je za drugu polovinu juna pred Specijalnim sudom u Beogradu.Iako su pokušali da "miniraju" proces, tražeći izuzeće postupajućih tužilaca i sudija, to im nije pošlo za rukom pošto su svi njihovi zahtevi odbijeni kao neosnovani.

Branioci optuženih su početkom maja tražili i izuzeće predsednika Višeg suda u Beogradu, koji je Apelacioni sud odbacio s obzirom da Aleksandar Stepanović više nije predsednik tog suda. Takođe su tražili izuzeće tužioca za organizovani kriminal Mladena Nenadića.

I ti zahtevi su odbijeni jer, prema stavu Apelacije, "razlozi koji su istaknuti ne predstavljaju razloge za izuzeće, već se odnose na upravljanje postupkom".

Na poslednjem održanom ročištu izlaganja su završili svi okrivljeni-saradnici, a u narednom segmentu trebalo da daju izjave članovi porodica ubijenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading